Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ako Novak bude imao dubinu Vavrinka tu nista ne moze. Medjutim Federer se raspadao posle svadbe, pitanje je u kakvom je Novak stanju. Najvise me zanima na sta Marej lici. Volio bih duel Djokovic - Kirgios, mislim da Grcki Australijanac ne bi vise od sedam gemova uzeo.
    sigpic

Comment

Ова два мастерса су згуснута пред УСО и ту многи играју као да су на рекреацији и често не добијемо очекивано, ма да се Ноле ту баш увек добро залаже... сада ме брине тај његом "медени месец" и да видимо у каквом је расположењу?!

Кажем, нешто се не надам да ће већина играти пуном снагом, ипак остављају резерву за УСО!!!

Предпостављам да се Федерер ту највише нада и очекује....
      Last edited by Žika; 02-08-14, 11:30.
      sigpic

Comment

Niste valjda ozbiljni da vjerujete da Janovic/Ferer/Berdych mogu da ugroze Federera
        Janovic- kanal potpuni, ne zna gde tera ove sezone, nema sanse da on dobije Feda
        Ferer- i on je u kanalu, a i on je veciti musterija Federera, tako da nema nikakve sanse on na brzom hardu protiv Federera
        Berdych- sta reci za njega, chokercina, a i nakon dobrog starta sezone pogubio se skroz, ispadao ranije na neke turnire...

Po meni Novak ima tezi zdrijeb, sto ne znaci da nije prvi favorit za osvajanje titulu. Ali treba da vidimo u kakvoj je formi Djokovic, ipak on je imao svadbu, puno obaveza i ne znamo koliko je trenirao i u kakvoj je formi.
        OVAKO

Comment

Originally posted by Sandugp View Post
          Pa moze se i tako reci NI, s tim sto ipak tvrdim da je Fedov (kome panjevi i drvosece vise odgovaraju nego Novaku) ipak laksi. Ali ni to ne mora nista da znaci. Ja sam vise ciljao na to da OVDE kako god okrenes i sta god Novak da dobije velika vecina ljudi ce reci "tesko da teze ne moze biti" ...
          Sve je tesko, bolje reci nista nije lako, samo postoji tesko i jos teze. E sada videcemo kako ce sve ovo da ispadne.
          Ako prodje Stepanek Novak dobija 1000% sam siguran, ako prodje Gael ima francuz sansu da zabelezi pobedu sezone, kada u obzir uzmemo sve okolnosti. Malu, ali sansa postoji.
          Ti si u pravu kad bi Novak imao formu iz Uimbldona. Ali on ne moze da je ima. On nije odigrao mec mjesec dana plus svadba. Koliko ce ona ostaviti traga na Novaka? (Vladan je u pravu.) Stepanek je znalac koji moze da namuci Novaka ali tesko i da ga pobijedi. Tim vise sto hard manje lezi Stepaneku nego trava. Jedan izuzetno agresivni Monfis, koji ima dan, moze da pravi ozbiljnih problema nepotuno spremnom Novaku.

Sto se pak tice "drvosjeca", tu pretjerujete. Nisu oni bitno opasniji za Novaka nego za druge. Mozda je izuzetak Rodzer koji stvarno zna sa njima. Dva teska meca protiv Raonica, u Rimu i u Parizu valja gledati u kontekstu da je sljaka (daleko) najbolja Miloseva podloga.

Vladan je u pravu i kad kaze da je Mari najveca nepoznata.
          Last edited by NI; 02-08-14, 11:46.

Comment

Originally posted by NI View Post
            Ti znas da ja mislim da Novak moze da igra bolje nego iko ikada. Uimbldon je sigurno to potvrdio, ali valja biti realista. Da li su motivacija, forma i fokus tu? Osim toga, Stan i Federer apsolutno imaju potencijal da ucine mec sa Novakom neizvjesnim cak ako je Djokovic i u top formi. Jos par igraca to mogu da ucine ako Novak igra ispod svoga maksimuma.

Medju novakovcima vlada optimizam, nesumnjivo pretjerani. Kao sto rekoh ja sam samo realista.
            Ovo boldovano je ono što mislim, a nikada nisam rekao.
            Slažem se da Novakova motivacija sad nije na nekom nivou, mislim da je ovo samo priprema za US. Ne bi me iznenadilo ni da ispadne u drugom ili trećem meču, a možda i osvoji jer on je takav igrač da može da osvaja i kad ne igra najbolje što može, setimo se IW ove godine. Mislim da se on ne zamara ni Cincinatiem kao njegovi fanovi jer za par godina neki turnir može izgubiti status mastersa, a neki drugi dobiti i šta onda? Novak je u fazi karijere kad dobro mora da odredi prioritete, a to su samo i isključivo GS. Svaka nepotrebna potrošnja je luksuz, a mislim da bi 10 mečeva na ova dva mastersa pred US bila ludost.

Comment

распоред за ноћас: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/421/op.pdf

костур квалификација: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/421/qs.pdf
              sigpic

Comment

Nesto mislim da ce Andy da pokida ovu turneju...
                Originally posted by Casiraghi
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Pokidace... svojoj maici na treningu
                  OVAKO

Comment

Prle!

Kad si se vec vratio. Sto mislis o finalu Uimbldona?

Comment

Prle!

Kad si se vec vratio. Sto mislis o finalu Uimbldona?
                      O tome na drugoj temi, ne na ovoj

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

Originally posted by bojanaBG View Post
                        O tome na drugoj temi, ne na ovoj
                        Ne budi toliko uplasena. Pa Prle je federerovac, na tvoju zalost je i objektivan.

Ako Prle pogrijesi i posalje post na pogresnu temu, molim te nemoj ga obrisat, premjesti ga.

Comment

Ne budi toliko uplasena. Pa Prle je federerovac, na tvoju zalost je i objektivan.

Ako Prle pogrijesi i posalje post na pogresnu temu, molim te nemoj ga obrisat, premjesti ga.
                          Nisam uplasena, i da je Fed pobedio isto bi napisala, Wimbledon nema veze sa ovom temom, postoje opste teniske diskusije i postoji tema W, pa birajte.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Mišljenja sam da sve zavisi od Novakove igre, mnogo faktora će uticati na njegovu formu. Više puta pominjana svadba, nije igrao od Wimblyja, ali to neće preterano uticati, jer niej igrao od RG pa je osvojio Wimby. Tako da ako bude u formi i bude igrao svoju igru cenim da neće imati mnogo problema.

Comment

Paklen zreb za Novaka, ali bolje sto je tako. Rezultat nije imperativ, potrebni su mu mecevi i sto je moguce tezi protivnici. Vencanje je sigurno ostavilo traga, sad koliko tacno videcemo ubrzo. Ocekujem umrtvljenog, tromog i mrzovoljnog Novaka. Toronto i Sinsi neka mu posluze za budjenje i celicenje, a neka pravi bude za USO. To je jedini preostali trofej u ostatku sezone, ostalo su suveniri. Sto se mene tice bicu zadovoljan cetvrtfinalom Toronta.
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Originally posted by Vladan View Post
                                Ako Novak bude imao dubinu Vavrinka tu nista ne moze. Medjutim Federer se raspadao posle svadbe, pitanje je u kakvom je Novak stanju. Najvise me zanima na sta Marej lici. Volio bih duel Djokovic - Kirgios, mislim da Grcki Australijanac ne bi vise od sedam gemova uzeo.
                                Pa nije bas isto, Fed se ozenio i posle 2,3 dana otisao da igra turnir, a Djokovic je uspeo i na medeni mesec da ode

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X