сада је на реду пит-бул! лаку ноћ!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Toronto/Montreal 2014.
Collapse
X
-
Iznervirao me je samo tako, ali to je ipak Role
Idemo dalje majstore
Sent from my HTC, posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostCim je osvojio W, cim je uzeo Slem sezona je spasena. Tesko je smanjiti ocekivanja ali od sledece sezone ko zna kako ce to izgledati i na to treba biti spreman. Ako on kaze da tenis vise nece biti najvazniji onda je tu sve jasno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Damir View PostSteta sto Cilic ne izbaci antipaticnog Svicarca.
Ovaj turnir je opet potvrdio moju tvrdnju da Roger sebi stima raspored meceva,kao i obicno na mastersima je igrao drugo kolo u utorak a srijedu pauzirao.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Steta za Marina, odlian je igrac, moze da se nosi sa najboljima, ali mu uvijek nesto malo fali. Steta sto nikad nece iskoristiti svoj potencijal i biti TOP igrac. Imao ga je pocetkom treceg seta, nije umio da iskoristi sansu. Ali bas hrabra i mudata igra, mnogo hrabriji od Federera jutros.sigpic
Comment
-
Napokon jedan meč koji je odigrao kao top10 igrač,jbt nisam mogo vjerovat da je on spasio 6 meč lopti,a od toga 5 na 2. servis i to sve odličnog igrom iz polja,imao je jedino sreće kod ovog voleja Federera koji je završio na vrhu mreže,i kad je izbacio zadnju meč loptu izvan terena,sve ostalo je zaradio igrom
U trećem setu kod 3-2 mislim mu passing na brejk lopni zapne isto na vrh mreže,da je to prošlo ne vjerujem da bi je Federer stigao,al jbg treba nekad imat i sreće..i onda u gemu kod 40-0 izgubi gem polje 40-0,al dobro stvarno je odigrao dosta dobro kod 40-15 al oba puta mu se odbije od mreže unutra
Šteta radi velike šanse,propušten je ulazak u top10 već prije US opena,stvarno nema ni sreču u ždrijebu na velikim turnirima ga redovitu u trecem kolu čekaju top6 igrači (Nole 3x,Federer,Wawrinka 2x,Murray,Berdih) a npr. kao što je Bojana napisala nedavno Raonič uđe u QF RG,polufinale Wimb. osvoji ATP500,a sve to da odigra samo jedan meč s top30 igračem(nishikori) svaka njemu čast za sve rezultate,al mislim ipak da je Čilić kompletniji igrač od njega,al eto nikako da napravi taj veliki iskorak,uvijek blizu,a tako dalekovaljda će ubrzo ući u top12 bar,da neigra više s najboljima tako rano u turniru
Comment
-
Originally posted by kreso34 View PostPa nije ovo tema o životusigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Mario Ancic View PostNapokon jedan meč koji je odigrao kao top10 igrač,jbt nisam mogo vjerovat da je on spasio 6 meč lopti,a od toga 5 na 2. servis i to sve odličnog igrom iz polja,imao je jedino sreće kod ovog voleja Federera koji je završio na vrhu mreže,i kad je izbacio zadnju meč loptu izvan terena,sve ostalo je zaradio igrom
U trećem setu kod 3-2 mislim mu passing na brejk lopni zapne isto na vrh mreže,da je to prošlo ne vjerujem da bi je Federer stigao,al jbg treba nekad imat i sreće..i onda u gemu kod 40-0 izgubi gem polje 40-0,al dobro stvarno je odigrao dosta dobro kod 40-15 al oba puta mu se odbije od mreže unutra
Šteta radi velike šanse,propušten je ulazak u top10 već prije US opena,stvarno nema ni sreču u ždrijebu na velikim turnirima ga redovitu u trecem kolu čekaju top6 igrači (Nole 3x,Federer,Wawrinka 2x,Murray,Berdih) a npr. kao što je Bojana napisala nedavno Raonič uđe u QF RG,polufinale Wimb. osvoji ATP500,a sve to da odigra samo jedan meč s top30 igračem(nishikori) svaka njemu čast za sve rezultate,al mislim ipak da je Čilić kompletniji igrač od njega,al eto nikako da napravi taj veliki iskorak,uvijek blizu,a tako dalekovaljda će ubrzo ući u top12 bar,da neigra više s najboljima tako rano u turniru
bolje bi se proveo da je on uzeo ljubu za trenera
Comment
-
Marin ima sramotan servis za svoju visinu, a visi je od Raonica. Samim tim ne moze dobiti brdo lakih i brzih poena, mora kroz igru, a ta visina mu smeta i kod niskih lopti, a nema ni snagu Milosevih udaraca. Ali je servis morao da mnogo vise razvije, nije i nikad nece. Jos je mentalno izuzetno slab.sigpic
Comment
-
Stvarno me je sinoc iznevirao, odigrao je ocajno na svaku mec loptu, kukavicki, ispalo je da je Cilic cluch igrac kakvog nema
Ovo bi bio jedan od onih meceva koje nikako nije smeo da izgubi, posebno posle onih silnih mec lopti krajem 2.seta...ali on danas puni 33 godine, osvojio je sve sto se osvojiti moze, nema vise sta kome da dokazuje, ali je juce dao svoj maksimum, nije mu islo, nervirao se, medjutim nije se predavao, a na kraju je proslavio kao da nije 3.kolo najobicnijeg mastersa, i po tome se videlo koliko mu je i dalje stalo i koliko on obozava ovaj sport
idemo dalje Legendohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Rodzer je teniski zavisnik, narkoman, i to je toliko daleko otislo da vise nema sanse da se izleci. Samo vreme moze da ga skloni sa terena, a Role ce se truditi da ga uspori sto je vise moguce.
Samo je steta sto je los covek i sam sebi odredjuje kada ce da igra........................ ali niko nije savrsen.Last edited by Mr. Wolf; 08-08-14, 13:27.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostRodzer je teniski zavisnik, narkoman, i to je toliko daleko otislo da vise nema sanse da se izleci. Samo vreme moze da ga skloni sa terena, a Role ce se truditi da ga uspori sto je vise moguce.
Samo je steta sto je los covek i sam sebi odredjuje kada ce da igra........................, ali niko nije savrsen.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment