Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Добили меч и сада на Зикија и Нестора ... тамо ће да се брукају!
    sigpic

Comment

• Nema da se brukaju ali Ziki i Nestor to dobijaju, ubedjen sam 100%. Treba im zbog Londona, a i nece Nole da unisti sansu svog reprezentativnog kolege da dodje do novu Masters titulu u dublu.
      OVAKO

Comment

• Nisu ni Cabal & Marrero bzvz...ima samo 5 dana od kad su u Washingtonu pobedili upravo Zikija sa Nestorom, i to ubedljivo 6:2 6:2

Comment

• Jasno Sonja, ali naveo sam razlog zasto ce pobjediti Ziki i Daniel
          Daleko od toga da su Stan i Nole losi dubl igraci
          OVAKO

Comment

• Jasno je da su Ziki i Nestor favoriti ali nisu ni Stanole bez šanse. Ali neće Novak stajati na putu Zikiju, više šansi ima Zimonja za titulu u dublu, neka Novaku singl.

Comment

• Sumnjam da ce Nole tako razmisljati ali videcemo Ukoliko se budu Stanole trudili mislim da dobijaju...

Comment

• 2 vrhunska singl igraca, kao sto su Stan i Novak, uvek imaju odlicnu sansu da dobiju bilo koji dubl, pa cak i one najbolje.
                Jednostavno u tim mecevima se vidi kolika je razlika izmedju vrhunskih singl i vrhunskih dubl igraca i po meni je svaki igrac, koji igra iskljucivo dubl, to postao samo zato sto nema kvalitet za singl
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• то су две различите игре, сингл и дубл ...
                  sigpic

Comment

• Sve stoji, ali nece ni Stan ni Nole trositi snage u dublu. Dosta im je jedna-dve pobjede u dublu, kolko da nastimaju svoje voleje. E sad mogli bi da budu 2 pobjede ali u drugom mecu igraju sa velikim prijateljom Novaka tako da ne vjerujem da ce Nole oduzeti sansu Zikija da se bori za novu Masters titulu, a i za Londona. Dubl je skroz nebitan za Novaka sto se tice titula.
                    OVAKO

Comment

• Mislis da profesionalac tako razmislja tokom meca, on je moj prijatelj, treba mu pobeda
                      nema sanse, svako od njih zeli da pobedi u svakom mecu koji igra, singl, dubl, sta god...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• На овим згуснутим мастерсима никад незнаш ко је дошао са озбиљним намерама, морамо да сачекамо прва два кола па да видимо о чему се ту ради... неки фаворити баш не дају пет пара што испадају.. играју дублове, друже се, зезају се, а ми навијачи филозофирамо и чудимо се чудом....
                        sigpic

Comment

• Okej Boki, vidjecemo kad igraju ))) Ovo je moja pretpostavka, sto i ne mora da znaci da ce to biti tako.
                          OVAKO

Comment

• Ne kazem ni ja da ce Stanole 100% da pobedi, ali sigurno nece da ih puste zato sto Zikiju treba pobeda za zavrsni masters.

sigpic

with experience.

Comment

• Тако сам и ја пре пар година мислио у меччу Типса-Ноле, да Типса неће много да мучи Новака јер као нема шансе, а може озбиљно да изцрпи Нолета за сутрашњи меч, међутим, "ћорак", изкрвавише на терену као да играју за живот, добијо Ноле меч, а толико су били изцрпљени да су их малте не изнели са терена... какви, свако се бори за себе, а другарство са тим нема везе...
                              sigpic

Comment

• Lele brate ubija u pojam ova kisa
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X