Pominju se jos Doelman,Bjelica i ostali kosarkasi tako da pretpostavljam da je to
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2014/2015
Collapse
X
-
http://www.kombankarena.rs/sr/events...EOBASKET+STARS
Evo zvanično je sve, juče i miško pisao na svom nalogu
Comment
-
Bilo bi mi drago da SK preda NBA prava Areni, za opšte dobro.
SK ima dosta opcija za prenos nedjeljom naveče, to bi im napravilo mjesta za nove prenose. S druge strane Arena bi nam pružala mnogo više kvalitetnijih prenosa sedmično, sa pravim komentatorima, a ne onim Ilijom...
Comment
-
Originally posted by stefan_kings View PostNBA: Meni samo jedino nije jasno zasto ide sam jedan prenos nedeljnom. Mislim, nocas se igra fenomenalan game izmedju GS - Spurse i nema prenos. Ako moze neko da mi objasni, hvalaaaaaArise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by nedeljko5558 View PostHajde i na ovoj temi da pitam.
Hoce li prenos hokejaske utakmice CSKA i SKA biti stavljen na SK 1, 2 ili 3? Utakmica je sutra u 18:30h.
Comment
-
Upravo to mi nije jasno. Ovakva utakmica ne ide na glavnim kanalima, vec pomenuti spektakli, turski kup i nizerazredni turnir u zenskom tenisu.
Nemam SK HD pa cu morati utakmicu da gledam na netu, kao i 5 prethodnih jer su samo jednu prenosili na SK 2 ili 3, ne secam se.
Mada ako ne budu prenosili Pedja i Pavle, bolje je da gledam negde na internetu. Ostali koji komentarisu hokej ga poznaju kao ja pravila bodovanja u umetnickom klizanju...
Comment
-
Uglavnom gledam utakmicu bez komentatora, samo uz zvuk publike. Mada nije lose ni sa ruskim komentatorima.
Pavle zna dosta, zna i Pedja. Ok, ima gafova, ali desava se u brzini cesto. Ipak daje dinamiku prenosu i meni su njih dvojica odlicni. Ostali su katastrofalni...
Valjda ce prebaciti prenos bar na SK 3 jer HD nemam...
I naravno navijamo za tim iz Peterburga! SKA do pobede!
Comment
-
Originally posted by Radulov47 View PostSa ovim ne mogu da se slozim
Jeste odlican igrac ali je nekako bas odvratan lik...
Red je da dodje jednom i taj istorijski preokret od 3:0 do 3:4 u plej of seriji KHL-a!Last edited by nedeljko5558; 06-04-15, 22:12.
Comment
Comment