Originally posted by goran995
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2014/2015
Collapse
X
-
Originally posted by MareLFC View PostBiciklizam?Opaaaa!
Sledeće godine verovatno ide objava da ide NFL na SK Tada će tek totalno Arena da bude mrtva televizija.
Comment
-
Originally posted by Урош94 View PostУ правила форума треба да се уведе да су забрањени негативни ставови о италијанском фудбалу. И казнити мочугом сваког који нешто тог типа напише.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostBiciklizam?Opaaaa!
Originally posted by Srkisa View PostOtkud to?mislim na biciklizam
Ko li ce biciklizam komentarisati? Mozda Pedja Masina Jurisevic
Comment
-
GT trke ostaju na ES-u?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by goran995 View PostPotvrdjeno i na programskoj semi, nedelja sport klub 6, trka "14 krugova". Prava za biciklizam su jeftina u odnosu na kvantitet, u rangu snukera.
Potvrdjeno i na programskoj semi, nedelja sport klub 6, trka "14 krugova". Prava za biciklizam su jeftina u odnosu na kvantitet, u rangu snukera.
Ko li ce biciklizam komentarisati? Mozda Pedja Masina Jurisevic
Comment
-
Gledam šemu za sutra i ne mogu da verujem! Nema direktnog prenosa u 16 sati utakmice Southampton - Queens Park Rangers. Umesto utakmice kluba koji je HIT na početku sezone i u kome igra trenutno najbolji Srpski fudbaler Tadić, puštaju Sunderland - Swansea City i slično.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostGT trke ostaju na ES-u?
Mislim da je ovo proba SK jer kazem nije skupo a program se vremenski moze popuniti dosta.
Originally posted by Srkisa View PostJel se je ova trka "14 krugova" zapravo drumska trka na svetskom prvenstvu
Comment
-
Mozw li neko da potvrdi da li su stvarno otkupljena prava za kosarkasku ligu turske jer u objavi za aba ligu stoji kao propratna informacija da ce biti i turske lige?
To bi bio pun pogodak.
PS da li imate komentatora na biciklizmu? Meni nema, velika sramota.
Comment
-
Sad sam narucio D3i televiziju pa cu prvi put imati Sport klub , kako ce biti ove sezone rasporedeni prenosi sad kad ce biti i Aba liga .. da li ce mi biti potrebni 4,5,6 kanal -
interesuje me Engleska ,Spanska i Euro liga, NBA na kojim kanalima ce se to prenositi .... pitam posto za 4,5,6 kanal bi morao dodatno platiti .
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostSad sam narucio D3i televiziju pa cu prvi put imati Sport klub , kako ce biti ove sezone rasporedeni prenosi sad kad ce biti i Aba liga .. da li ce mi biti potrebni 4,5,6 kanal -
interesuje me Engleska ,Spanska i Euro liga, NBA na kojim kanalima ce se to prenositi .... pitam posto za 4,5,6 kanal bi morao dodatno platiti .
NBA kada ide uglavnom ide na prva 3 kanala.
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostSad sam narucio D3i televiziju pa cu prvi put imati Sport klub , kako ce biti ove sezone rasporedeni prenosi sad kad ce biti i Aba liga .. da li ce mi biti potrebni 4,5,6 kanal -
Comment
Comment