Ma naravno da nije dobro merilo nas forum ne samo za argentinski fudbal, nego za vise stvari.Ja gde god da sam bio argentinski fudbal se nije puno komentarisao(nije sada da sam citao temu detaljno, ali na osnovu broja postova sam to zakljucio).Nisam video nista bolju situaciju ni na drugim forumima, sada taj forum mi je promakao gde ih ima ali ne verujem da je to neki ogroman broj koji ce me naterati da kazem da ih prati priblizno ko seriju a ili nba.Ako odu to nece da bude veliki udarac za SK(uzevsi u obzir da se prenosila samo jedna utakmica nedeljno), da je jedan od jacih paketa pa da razumem dramu koja se napravila.Smesno je meni to kada zbog ovakvih stvari ljudi pocinju da najavljuju kako ce arena da preuzme primat.Stavise SK nakon sto je izgubio bundesligu i nfl su otkupili prava za pl i nba.A do sada im Arena nije nista atraktivno preuzelo sto donosi vecu gledanost, a SK im je u medjuvremenu maznuo Spance.Bas me interesuju koliko ce oni da opstanu kada ih Telekom proda, od koga ce to da dobiju pare onda.
Ovde je pre nfl tema bila jedna od najaktivnijih zato sto se nfl prenosio na SK.

Comment