Smem li postaviti ovde neki album sa FB-a? Radi se o nekih 90 slika ali nisu nista uvredljive i ne vredjaju niciju privatnost....to je u okviru jedne stranice...???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Slike, klipovi, gifovi...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Aco i Dule su mladi i neiskusni,ne mogu realno da sagledaju cinjenice,po svim zakonima i pravilima i analizama prvi nije,a samim tim ostaje nam jos jedna varijanta,a to je druga,znaci mali Joe je ovaj drugi.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
-
A mozda je Joe Cole podvojena licnostTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
A mozda ce nekim biti brisani svi postovi na temi PL
A Aco i Dule su jos uvijek pokemoni da bi mogli meni komentarisati,a Aco pozdravio te je jedan gospodin od sinoc ;)TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Nemoj da si na kraj srca JC.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Zasad su Aco i Dule na listi za odlazak sa foruma,a ti i Mamba ste negdje na pola puta,zato pamet u glavu i prvo razmisli kakve ces odgovore davatiTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment