Previše magije na jednoj slici.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Slike, klipovi, gifovi...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ves View PostMislim da je ovo jedini forum na balkanu gdje je vinjak popularniji od rakije.
Nešto je trulo u državi Danskoj...
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
E kad smo kod toga. Imam prijatelja što svira sa mnom, vreba polovne iphone na ebayu za male pare i onda ih ovdje valja za neku korektnu cijenu. Tako mu lik ponudio 40 litara šljivovice za mislim peticu, jer eto nema lovu al ima rakiju. Ljudi moj, kakva je to rakija! Donese je na svaku probu, ko mlijeko ide, tako umjerena a opet jaka, ma savršenstvo! Još je daje za cenera ( 5 eura ), pa sam čitav komšiluk navukao, glavni distributer za taj dio grada!Last edited by Ves; 14-09-17, 13:42." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostE kad smo kod toga. Imam prijatelja što svira sa mnom, vreba polovne iphone na ebayu za male pare i onda ih ovdje valja za neku korektnu cijenu. Tako mu lik ponudio 40 litara šljivovice za mislim peticu, jer eto nema lovu al ima rakiju. Ljudi moj, kakva je to rakija! Donese je na svaku probu, ko mijeko ide, tako umjerena a opet jaka, ma savršenstvo! Još je daje za cenera ( 5 eura ), pa sam čitav komšiluk navukao, glavni distributer za taj dio grada!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ves View PostE kad smo kod toga. Imam prijatelja što svira sa mnom, vreba polovne iphone na ebayu za male pare i onda ih ovdje valja za neku korektnu cijenu. Tako mu lik ponudio 40 litara šljivovice za mislim peticu, jer eto nema lovu al ima rakiju. Ljudi moj, kakva je to rakija! Donese je na svaku probu, ko mlijeko ide, tako umjerena a opet jaka, ma savršenstvo! Još je daje za cenera ( 5 eura ), pa sam čitav komšiluk navukao, glavni distributer za taj dio grada!
Comment
-
Originally posted by Clash View PostSvetogrdje je i prodavati dobru rakiju. Šta bolje i neophodnije možeš kupiti za te pare?"We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
Comment