Announcement

Collapse
No announcement yet.

Slike, klipovi, gifovi...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ljudi, zezao sam se, ne mislim stvarno da treba lešiti svoju decu...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Zašto da biju decu kada su roditelji ti koji ih uče pogrešnim vrednostima ili ih ne uče ničemu. Sve se iz kuće nosi, društvo (okolina) i geni imaju neki mali uticaj... mada deca ko deca, to su razne glupave faze, problem je kada se iz njih ne izađe ili se one ne prerastu.
      Mene ucili pravim vrednostima, pa su me i tukli. I kada pogledam kako sam pravio sranja, apsolutno svake batine bile zasluzene sa moje strane. Iz raja je to izaslo.

Samo ih treba dobiti na vreme .
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

Comment

• Uvek ima izuzetaka
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Spoiler

Ovu sam naslovnu dobro zapamtila. Kakvo licemerstvo od medijskog šljama...sebe ne pominju da su na ispitu. Svi mediji, koliko god mogu da doprinesu i dobrog urade kada je neka nevolja (pomoć nekoj deci, posle prirodnih katastrofa.. i sl.) u današnje vreme su teško, ali teško zlo. Taj isti Blic, kao i sva druga đubrad (a sigurno je u celom svetu isto) svojevremeno su kada se pojavila "atrakcija" zvana Mimi Oro danima i danimna objavljivali njene jadne gluposti, nesrečne izjave i ostale bljuvotine. Tako da od tih stvari treba nekako sačuvati i učiti decu da uspeju od malih nogu da shvate šta je šta. Ali ako roditelji prvi gledaju rijatije, užive se, čitaju ova smeća i sa velikim ushićenjem komentarišu sva ta zla.. tobož kao nisu dobra... šta se čudimo. Poremećene vrednosti odavno.
          Last edited by miloolja; 30-08-16, 19:25.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• I mene su tukli, ali da se razumemo, odvajam udarili par puta po dupetu od žestokog lešenja. Svakako ću ponekad udariti dete po dupencetu kad zasluži, ali bilo šta ozbiljnije, nema šanse...
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kako Zoli pada maska . Prvo bi tukao, pa se posle zezao, a evo sada bi opet tukao onako rekreativno

Pa sta mislis Limare, sto si opterecen vinjakom ? Sve ti je to posledica batina iz detinjstva

Comment

• Normalno da su zasluzene kad si na maloj maturi (citaj cetvrti osnovne) zveknuo flasu vinjaka, a pri tom nisi mezio.

Opravdano.
                DALE 1992-2020
                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by princoni. View Post
                  Pa sta mislis Limare, sto si opterecen vinjakom ? Sve ti je to posledica batina iz detinjstva
                  Teram inat smajliju
                  Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

Comment

• Mene su tukli flašom od vinjaka :tuzanvinjaksmajli:
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Jesu li izbacale sto novo Andjelka i Andjela?
                      sigpic

Comment

• Prijavite se na kanal i onda u komentarima kazite da ucestvujete za veliki giveaway. Srecno!

sigpic

Comment

• Comment

• Moj brat Limeni i ja (Limeni je ovaj što je pregoreo)
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Comment

• Samo za brata limara i ostale ljubitelje vinjaka.
                                Jos to bilo prosle godine, a ove godine je sigurno pice koje najvise konzumiraju

P.S. Ako je bilo onda ne zamerite sto nisam video
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X