Ako Lewis sutra ne pobedi onu plavusu bojim se da ce se raspasti osim ako se vec nije raspao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A mozda je zato stao u kvalifikacijama I on je imao isti problem kao i Wolffica, pritisak ulja...
Nesto mislim da ce Kimi sutra vise vuci od Alonsa, nzm zasto1994 1995 2000 2001 2002 2003 20041997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015sigpic
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostE neka su i Alonso i Raikkonen ispali, idioti su na zidu, svi do jednog... Imaš kišu na kvalifikacijama, prelazi se na suve gume, neko će definitivno izleteti i ti čekaš poslednji trenutak da izađeš, kao da je normalna situacija. Čist šljamperaj i totalni neprofesionalizam. Moroni, svi do jednog...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by quard1aN View PostPa gledao sam i ja i kontao sam da me neko lozi za ona vremena na kraju Q3Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJa kad sam video vremena na kraju komentari isti kao kod Srdjana i Pavleta,ljudi u soku ne znaju sta da kazu1994 1995 2000 2001 2002 2003 20041997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015sigpic
Comment
-
Ma ljudi sta vam je Ferrari hoce da pokaze dominaciju da moze i sa zacelja do bodovasigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Kako sam imala loš predpsećaj baš zato što je toliko pozadi
Poslato sa HTC Desire 500, zato što se šefici možesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Kakve to nepouzdane informacije imaju ova dvojica? Kažite nešto šta je sa Kimijem
Comment
-
Gde cltaju komentatori ova pitanja i komentaee gledalaca?
Comment
Comment