Mislim da je ovo 7. uzastopna pobeda nad spanskim timovima u evropskim takmicenjima, ocigledno nam leze iako tu nema Reala i Barselone..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014-15 Euroleague
Collapse
X
-
bravo momci svaka cast izboren je prolaz u top 16 cak 2 meca prije kraja prve faze...posebne cestitke za Radonjica koga mnogi omalovazavaju netreba zaboraviti da on trenira ovu ekipu svaka pobjeda se pripisuje odlicnoj ekipi koju je naravno Radonjic selektirao a svaki poraz je zbog Radonjica koji nezna da vodi tu ekipu...sto naravno nije tacno a to se polako i dokazuje
Comment
-
-
Duka, znam kosarku i trudim se da budem objektivan, ima on zasluga ovde velikih naravno, ali nije on ucio Vilijamsa da da 5 trojki.. imamo bre bolestan tim, ozbiljno to mislim. Ove utakmice Radonjic i dobije, ali tamo gde se ocekuje pobeda i gde je pritisak slobodno racunaj da nemamo trenera. Sve egal zavrsnice cemo izgubiti sa njim
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostDuka, znam kosarku i trudim se da budem objektivan, ima on zasluga ovde velikih naravno, ali nije on ucio Vilijamsa da da 5 trojki.. imamo bre bolestan tim, ozbiljno to mislim. Ove utakmice Radonjic i dobije, ali tamo gde se ocekuje pobeda i gde je pritisak slobodno racunaj da nemamo trenera. Sve egal zavrsnice cemo izgubiti sa njim
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropsk...ih-se-u-Zvezdu
Mnogo ga gotivim ali sad vec pocinje da mi ide na k.... matori nemoguce je da svi ne valjaju a ti si uvek jadan nesretnik kojeg ne znaju kako da iskoriste. ako ti je vec toliko zinula guzica za zvezdom sto se bre ne vratis, nesto cisto sumnjam da bi te odbiliIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View Posthttp://sport.blic.rs/Kosarka/Evropsk...ih-se-u-Zvezdu
Mnogo ga gotivim ali sad vec pocinje da mi ide na k.... matori nemoguce je da svi ne valjaju a ti si uvek jadan nesretnik kojeg ne znaju kako da iskoriste. ako ti je vec toliko zinula guzica za zvezdom sto se bre ne vratis, nesto cisto sumnjam da bi te odbilisigpic
Comment
Comment