Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014-15 Euroleague

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da je ovo 7. uzastopna pobeda nad spanskim timovima u evropskim takmicenjima, ocigledno nam leze iako tu nema Reala i Barselone..

Comment

• Comment

• bravo momci svaka cast izboren je prolaz u top 16 cak 2 meca prije kraja prve faze...posebne cestitke za Radonjica koga mnogi omalovazavaju netreba zaboraviti da on trenira ovu ekipu svaka pobjeda se pripisuje odlicnoj ekipi koju je naravno Radonjic selektirao a svaki poraz je zbog Radonjica koji nezna da vodi tu ekipu...sto naravno nije tacno a to se polako i dokazuje

Comment

• Originally posted by KERSDRS View Post
          Mislim da je ovo 7. uzastopna pobeda nad spanskim timovima u evropskim takmicenjima, ocigledno nam leze iako tu nema Reala i Barselone..
          Cudo je trener ;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
          sigpic

Comment

• Duka, znam kosarku i trudim se da budem objektivan, ima on zasluga ovde velikih naravno, ali nije on ucio Vilijamsa da da 5 trojki.. imamo bre bolestan tim, ozbiljno to mislim. Ove utakmice Radonjic i dobije, ali tamo gde se ocekuje pobeda i gde je pritisak slobodno racunaj da nemamo trenera. Sve egal zavrsnice cemo izgubiti sa njim

Comment

• Originally posted by KERSDRS View Post
              Duka, znam kosarku i trudim se da budem objektivan, ima on zasluga ovde velikih naravno, ali nije on ucio Vilijamsa da da 5 trojki.. imamo bre bolestan tim, ozbiljno to mislim. Ove utakmice Radonjic i dobije, ali tamo gde se ocekuje pobeda i gde je pritisak slobodno racunaj da nemamo trenera. Sve egal zavrsnice cemo izgubiti sa njim
              Kad dobija utakmice,onda je tim uradio,kad izgubi,kriv je trener,tipicna subjektivnost.Ali dobro,jednostavno tvoje pisanje ne smatram vise ozbiljnim.

sigpic

Comment

• Ma zna on nesto ali ne zna kada treba i to jednostavno nije dovoljno za Zvezdu i tu zavrsavam pricu o dr deju dok ne osvoji nesto nije vredan pomena

Comment

• hahhahahahaha ovo sad se vec pretvara u uveseljavanje

sigpic

Comment

• http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropsk...ih-se-u-Zvezdu

Mnogo ga gotivim ali sad vec pocinje da mi ide na k.... matori nemoguce je da svi ne valjaju a ti si uvek jadan nesretnik kojeg ne znaju kako da iskoriste. ako ti je vec toliko zinula guzica za zvezdom sto se bre ne vratis, nesto cisto sumnjam da bi te odbili
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropsk...ih-se-u-Zvezdu

Mnogo ga gotivim ali sad vec pocinje da mi ide na k.... matori nemoguce je da svi ne valjaju a ti si uvek jadan nesretnik kojeg ne znaju kako da iskoriste. ako ti je vec toliko zinula guzica za zvezdom sto se bre ne vratis, nesto cisto sumnjam da bi te odbili
                      Nije on igrac za top16. Ako su pametni ovi iz Zvezde nece ga uzeti.
                      sigpic

Comment

• Ja uopste ne bih iskljucio njegov povratak u Zvezdu i to bi moglo da se desi sledeceg leta, pogotovo ako se ne snadje u Valensiji.Zvezda ce mu sluziti kao odskocna daska, ne bi bio ni prvi ni poslednji koji bi uradio tako nesto.

Comment

• Čestitke Evroligi.
                          http://www.euroleague.net/news/i/147022/180

Ili na našem.

Bar će svi bez problema proslaviti slavu.

Comment

• Bzelika ftw
                            Bogdan unistio Barsu

Comment

• Mnogo dobar mec Barse i Fenera ,Sjajni Bogdan i Nemanja,ali Savan objasnio danas 31
                              sigpic

Comment

• Gazi Bjelica
                                Bogdan 23 poena...

Comment

Working...
                                X