Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo za "deciji vrtic"
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• bravo
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Bravo momci

Pobjedi mladost i snaga, ovo drugo je pravilo veliki problem braći...

Comment

• Baš uzbudljiv meč

Comment

• Klinci prvi put igraju zajedno dubl i uzese W

ali skroz su mi bili simpaticni, smejali su se tokom celog meca i bili su skroz opusteni, srecni sto igraju finale
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
              Novo finale za Nenada Zimonjića. U paru sa Sem Stosur u miksu došao do finala dobivši Qureshija i Duševinu. U finalu će igrati protiv pobednika meča Max Mirnyi, Hao Ching Chan - Daniel Nestor, Kristina Mladenović ..
              Ipak neće jedan na drigog, Nenad i Danijel. Posle muškog finala Nenad igra finale miksa sa Sem Stosur protiv miksa Max Mirnyi, Hao Ching Chan ..

Comment

• Nemam nista protiv da Role pleše............... kako Novak svira

Comment

• Ko će na koju stolicu da sedne

Comment

• Let's GO
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• kjotavong u stolici.....
                      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Novak je i dalje favorit po kladionicama ali simptomaticno da su sve digli kvotu na njega od juce.

Comment

• Na danasnji dan pre 11 godina Role je uzeo svoj 1.W.....danas juri 8.....Ko bi to tada rekao
                          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Bice tesko...uh i jednom i drugom....Nesto pritisak nije izrazen ni na jednom od ove dvojice...mislim da je ponedeljen podjednako na obe strane.....Moja prognoza je teskih 5 setova....Sva sreca ovog sveta za Noleta....Ideeemooo po trofej...

Comment

• још који минут....чији ће прстић данас да ради?

sigpic

Comment

• Idemoo Roleee
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X