Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja u zivotu ne bih kupio kartu za zensko finale, ali u zivotu ! Cak bih tri puta razmislio da li da idem i kada bi mi neko dao kartu na poklon.
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Ja se samo nadam da Bouchi nece pasti u igri zbog ovakvog finala. Ona je mlada, talenrtirana i ocekujem da je vidim u dosta boljim izdanjima. Kvitova je ovo odigrala dosta dobro, usla je bez bilo kakvog straha, udarala je maksimalno dobro i zasluzeno je dobila titulu.

Comment

• Petra KVITOVAla Evgeniju Brutalno!! A sutra neka se ponovi istorija, 2011 all over again!!

Comment

• сада их забављају са кровом....

е мој Раде, који рудинк лове си шутнуо из харема... узе она два милиона очас посла!
          sigpic

Comment

• Auuu, sta je ovo? Ja dosao sad kuci i da upalim tv da gledam finale makar malo kad ono vec gotovo. Za manje od sad vremena...

Nakon ovog turnira imam jos jednu teniserku pored Serene Williams koju cu pokusati da pratim kad imao vremena. Radi se o Rumunki Simoni Halep. I na RG-u i ovde na Wimbledonu je bila odlicna. Steta sto nije uspela uci u finale i ovde.
            Originally posted by maliajnstajn
            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Cestitke Petri Kvitovoj, vise nego zasluzena pobeda, razbila je slatkicu...kakvi udarci, a mogu zamisliti kako cepa

Mlada slatkica treba da je zadovoljna, ovo je veliki uspeh za nju, vreme radi za nju, bice GS-va
              Last edited by Pertla; 05-07-14, 15:12.
              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Samo da ovo ne ubije psihicki Bušar, nimalo lak poraz.

Comment

• Толико величају овај Вимблдон као нешто најаче, а ето видиш да и није, уђеш и на брзака то завршиш.. публика није имала времена ни да пљеска... сада чекају да јој дају пехар па да мало пљескају...
                  sigpic

Comment

• Petra Kitova, to je bilo nevjerovatno.

U zivotu nisam vidio ovakvu partiju. Servira kao Raonic, returnira kao Djokovica. Malo pretjerujem ali i za zene i ne previse.

Busar uopste nije lose igrala. Da nije bilo njene strasne volje, to bi bilo 6:1, 6:0.

Comment

• Neverovatna lakoca
                      Kakve Fh dijagonale Lepo je videti ove mocne ravnjace. Petra
                      Similis simili gaudet

Comment

• Dosta je tesko izgubiti svoje prvo finale, a onda je jos teze ako te neko u tom istom finalu bas stjera u cosak i kad izgubis ovako rutinski. Mada ja se sikreno nadam da to nece mnogo utjecati na nju i da ce ona vec sa sljedecim turnirom zaigrati dobro.

Comment

• Ne bih mogao ni da se radujem kako treba kada bih ovako osvojio Slem.

Last edited by Mr. Wolf; 05-07-14, 15:20.
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Ajmo Zimonja, ajde po novo finale miksa

Za sada ide sve po planu, Sem i on imaju set i brejk viška u drugom.

Ali sada jebena kiša prekinula meč. Nadam se da ih neće omesti u pohodu ka finalu.
                            Last edited by Lord Aleksoni; 05-07-14, 15:30.

Comment

• Bravo za Petru, ipak je znatno veci kvalitet presudio
                              Eugenie, velike cestitke, za najbolji rezultat u karijeri
                              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                                Ne bih mogao ni da se radujem kako treba kada bih ovako osvojio Slem.

Aj ne foliraja da je osvojila tigrica ovako brzinski i ubitacno, a?
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X