Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije Rafa bio los na ovom Wimbledonu nego mu je zreb bio takav da je dobio sve same udarace.
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Kirgios je bio fantastican, ali nije pobijedio bolji. Nadal je bio bolji igrac ali se na kraju us***. Desava se to i najvecim samionima.

Nadal ima 7 poena vise osvijenih od Nika. Na zalost, Toni mu nije nacrtao sto treba da radi.
      Da li je moguce da si ovo napisao?
      Decko ima 19 godina, pobedio aktuelnog no.1 i ti kazes da nije bio bolji
      pa treba mu kapu skinuti sto je izdrzao taj pritisak, niti u jednom trenutku se nije uplasio, a tek kako je odservirao poslednji gem
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Bravo majstore!

Odlican tenis prikazuje a tek mu je 19-godina... Nadam se da ce nastaviti da siba ovako...
        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Kirgios je bio fantastican, ali nije pobijedio bolji. Nadal je bio bolji igrac ali se na kraju us***. Desava se to i najvecim samionima.

Nadal ima 7 poena vise osvijenih od Nika. Na zalost, Toni mu nije nacrtao sto treba da radi.
          NI,
          Nisi u pravo. Nadal nije mogao servis da vrati u toku 4 setova, to je previse za jedan igrac kao Nadal. I nije mogao vise ocekivati cim ne moze ritern da ubaci i ne moze da ostvari prednost u poenima. U nedostatak ideje igrao je neke balon-slajseve, takozvane penale za udarace kao Kirgiosa. Totalno me razocarao Nadal, ne toliko zbog poraza nego zbog stava na terena koji je tako neprepoznatljiv za fighter kao Rafa. On se potpuno izgubio nakon 2-1 u setova, izraz lica mu je bio srednje zalostan.
          OVAKO

Comment

• Ocistio mali Nick Rogeru najvecu pretnju tako da je finale vec vidjena stvar za Rogera

Comment

• Bravo Nick.
              To je stav koji se trazi protiv najboljih, iskoristio sve svoje prednosti za ovu podlogu, nije se uplasio, brzo izlazio iz krize i zasluzeno pobedio.
              Rafa ni u cetvrtom mecu nije bitno podigao igru, danas doduse nije mogao ni da udje u ritam, a i lose odigrao neke bitne poene.

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                A da ne mislis mozda (ako dodje do toga da Role podigne pehar ) da je to Rodzerova klasa/majstorstvo ?
                Boze moj, normalno da ce to za Rogerovog navijaca biti vrhunac njegove magije i klase ali realnost je takva da ne bi trebalo zavisiti od njega.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  NI,
                  Nisi u pravo. Nadal nije mogao servis da vrati u toku 4 setova, to je previse za jedan igrac kao Nadal. I nije mogao vise ocekivati cim ne moze ritern da ubaci i ne moze da ostvari prednost u poenima. U nedostatak ideje igrao je neke balon-slajseve, takozvane penale za udarace kao Kirgiosa. Totalno me razocarao Nadal, ne toliko zbog poraza nego zbog stava na terena koji je tako neprepoznatljiv za fighter kao Rafa. On se potpuno izgubio nakon 2-1 u setova, izraz lica mu je bio srednje zalostan.
                  Pa ti juce rece da Nadal nije bolje reternio u skorije vreme. Ja sam jos pre pocetak turnira bio skeptican u vezi Nadala ali nije mi ni na kraj pameti bilo da ispadne od ovog junose.

Comment

• Федерер одмах у тренере, како је спремио овог малог, ма за недељу дана!!!
                    sigpic

Comment

• Nick je imao stav koji je bio pola puta do pobjede, nije se uplašio, nije se stegla ruka kada je trebao da odservira za meč, ima mnogo mladih igrača koji imaju potencijal ali nemaju stav, tako da Nick je sasvim zasluženo pobijedio
                      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Samo neka nastavi sa ovakvim stavom. Bitno je pobediti ali jos bitnije je nastaviti da se pobedjuje.
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                          Pa ti juce rece da Nadal nije bolje reternio u skorije vreme. Ja sam jos pre pocetak turnira bio skeptican u vezi Nadala ali nije mi ni na kraj pameti bilo da ispadne od ovog junose.
                          Pa i jeste tako, ali se danas nesto dogodilo i nije mogao uopste da ubaci pravi ritern. JEste da je Nick odlicno servirao ali i masu drugih servisa Nadal ili je izbacio u aut ili poslao ih na servis liniju i nabacio sansu za lagan viner Kirgiosa.
                          OVAKO

Comment

• Oduševio me Nik sa svojim stavom danas.
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              NI,
                              Pogrijesio sam. Gleado sam pogresne cifre. Kirgios zasluzeno.

Kirgios je potpuno zasluzeno uzeo prvi set. Nadal jednako zasluzeno drugi set.

Nadal je bio bolji u trecem setu ali je postao nervozan u TB. U cetvrom je Nadal potpuno pao.

U mecu dva servera Nik je imao vise zivaca u odlucujucim trenutcima.
                              Last edited by NI; 01-07-14, 19:37.

Comment

• Jedna stvar je sigurna novo-stari br. 1 se po pravdi i pravu vraca na svoje mesto. No1e.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X