Svaka cast i Bouchardovoj ... Ona moje godiste o.o. Volim kad mlade teniserke pocinju da preuzimaju vrh. Ona i Halepova buducnost tenisa .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bože koliko Simona bolje i lepše igra...
Jel ono u boksu slatkice onaj glumac iz one "mnogo smešne komedije"?
Eee ovaj sa Bonomovog avatara..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sonja, sa kim se slatkica i zbog čega ono se nije pozdravila na mreži posle meča?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by earthSRB View PostLepo si se izrazioOVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostValjda nece ovo da prokocka. Svaka cast Genie, sjajna sezona, nakon dve 1/2 finala na GS-ove red je doslo i za finale. O titulu necemo razmisljati jer mislim da nema puno sanse ali to je nebitno, bitno da se uslo konacno u jedno finale. Igraj ti lutko tenis, sto te vise ima na TV-u to je bolje za moje oci.
Comment
-
-
Ogroman uspeh i cestitke za Eugenie Zelim joj da valorizuje ovo, pobedom u finalu
Cestitam i njenim navijacima, a narocito "momce makedonce"
Ja cu sa "mojom" Simonom da sacekam sledecu priliku* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment