Cahill Neverovatan volej...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ovo može da izvede 1% fudbalera, slabijom nogom u pokretu, kapa dole.Last edited by mark !t zer0; 18-06-14, 18:33.sloboda ili ništa
Comment
-
Uživajte!
Odlično igraju Australci za sada, čak su u dosadašnjem dijelu i bolji od Holandije. Ako im ne nestane snage mislim da mogu i do drugog pogotka.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostUf bas opasan pad Indija. I Gaal odmah pravi zaokret u formaciji, 4-3-3, Memphis ulazi.
Sad će Blind na DMC i sve preko njega, gledao ja ovo na prirpemama, isto ovako Holandija bezidejno, ništa....da Roben nije uključio nitro lagano su mogli i da gube na ht.
Comment
-
Iako je možda delovalo da su Kenguri samo sa više adrenalina ušli u meč i da će Lale vrlo brzo staviti stvari na svoje mesto, posle izjednačujućeg gola, ne samo da su se još bolje povezali već i imali dve 100%-tne za ubedljivo vođstvo.
Jako je teško ignorisati ovog Kovinjala, žali bože plate koju prima i mesta koje zauzima nekom mladom čoveku.
Očekujem konsolidaciju u drugom.. IDEEEMOOO ORANJE!!!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post
Sad će Blind na DMC i sve preko njega, gledao ja ovo na prirpemama, isto ovako Holandija bezidejno, ništa....da Roben nije uključio nitro lagano su mogli i da gube na ht.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMa jok, nema potrebe, uopšte ih ne siluju Kenguri.
Sad će Blind na DMC i sve preko njega, gledao ja ovo na prirpemama, isto ovako Holandija bezidejno, ništa....da Roben nije uključio nitro lagano su mogli i da gube na ht.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment