Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• овај резултат је ипак реалније...
    sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Jel moze 3:1 za Meksiko, Hulk strelac za Brazil?
      Ne igra, Ramires je u I.
      sigpic

Comment

• Crveni karton za Mexico....3.8....to je sigurica za veceras,vec vidim...

Mada moze i penal...
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
          Ne igra, Ramires je u I.
          Uvesce ga Felipao pod Ljubinim pritiskom. Samo nazove covek u poluvremenu.

sigpic

Comment

• Dobar je ovja Oridji,bice od njega nesto.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Brazil: 12-Julio Cesar; 2-Daniel Alves, 3-Thiago Silva, 4-David Luiz, 6-Marcelo; 8-Paulinho, 11-Oscar, 17-Luiz Gustavo, 16-Ramires; 9-Fred, 10-Neymar

Substitutes: 1-Jefferson, 5-Fernandinho, 7-Hulk, 13-Dante, 14-Maxwell, 15-Henrique, 16-Ramires, 18-Hernanes, 19-Willian, 20-Bernard, 21-Jo, 22-Victor, 23-Maicon

Mexico: 13-Guillermo Ochoa; 7-Miguel Layun, 2-Francisco Rodriguez, 4-Rafael Marquez, 15-Hector Moreno; 22 Paul Aguilar, 6-Hector Herrera, 18-Andres Guardado, 23-Jose Juan Vazquez; 10-Giovani Dos Santos, 19-Oribe Peralta

Substitutes: 1-Jesus Corona, 3-Carlos Salcido, 5-Diego Reyes, 8-Marco Fabian, 9-Raul Jimenez, 11-Alan Pulido, 12-Alfredo Talavera, 14-Javier Hernandez, 16-Miguel Ponce, 17-Isaac Brizuela, 20-Javier Aquino, 21-Carlos Pena

Comment

• Оскар решава вечерас.

Comment

• Aj sve al' sta ce Luiz Gustavo u startnoj ispred Wiliana i Fernandinja ne znam
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Hehe, Ramires ispred Viliana i Bernara... hehe

EDIT: A da nije ovo izgleda Felipao promenio formaciju...
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Grupu ne bi prosli da nisu domacini, sramna ekipa.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Il Capitano View Post
                        Hehe, Ramires ispred Viliana i Bernara... hehe

EDIT: A da nije ovo izgleda Felipao promenio formaciju...
                        Zbunilo me ovo pise da je Ramires i na klupi i na terenu
                        Potvrdjujem i za njega
                        Dreams are coming true.

Comment

• Luiz Gustavo jačina i za Ramireza i Paulinja, a dosta mi je draži igrač i od Oskara koga nešto organski ne podnosim.

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                            Bas pricam sa ortakom pre neki dan da je ovo najantipaticnija reprezentacija Brazila od kad obojica pratimo fudbal.
                            Ma ovo nije Brazil.
                            Brazil su Rivaldo, Ronaldo, Dunga, Cafu itd...

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Zbunilo me ovo pise da je Ramires i na klupi i na terenu
                              Potvrdjujem i za njega
                              Mene više posle tačke i zareza samo Nejmar i Fred !?
                              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Pa 4-4-2 furaju izgleda,Ramires je ipak vezni igrac
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X