ајде Холандија да набије 7 комада па да се науживамо...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNe budi lud, nije to Sudijska Arabija iz 2002. pa da poduvaju 7:0.
Netherlands: Jasper Cillessen; Daryl Janmaat, Daley Blind, Ron Vlaar, Stefan de Vrij; Nigel de Jong, Georginio Wijnaldum, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Dirk Kuyt; Jeremain Lens.
Chile: Claudio Bravo; Mauricio Isla, Eugenio Mena, Francisco Silva, Gary Medel; Gonzalo Jara, Charles Aranguiz, Marcelo Diaz, Felipe Gutierrez; Alexis Sanchez, Eduardo Vargas.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostDepay jedno 5x bolji igrac od Lensa.
Meni nije jasno kako Fer i Klasi nisu dobili prednost u odnosu na Kujta i Vijnalduma kada je VG resio da cuva De Guzmana da ne dobije drugi zuti na turniru.Last edited by Ricma; 23-06-14, 19:55.
Comment
-
Originally posted by ParicVojvoda View PostLens je odradio svoj deo posla, dobro je izmorio odbranu, a Depaj ih posle dokrajcio.Razumem trenere kada boljeg igraca cuvaju na klupi, kako bi kasnije prelomili mec.
Meni nije jasno kako Fer i Klasi nisu dobili prednost u odnosu na Kujta i Vijnalduma kada je VG resio da cuva De Guzmana da ne dobije drugi zuti na turniru.
Opet ne treba suditi van Gaalu ni za kakve izmene, covek uradio strasan posao. Ima vremena za Clasiea, sigurnija opcija Wijnaldum, veliki je taj radnik, kao i De Guzman, Clasie je neka druga prica i drugi tip igraca.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
I meni se on ne dopada kao igrac, u ovakvoj situaciji kada je RvP na tribinama je dobrodosao jer treba neko da razvlaci odbranu i da ulazi stalno u vazdusne duele i zbog toga je dobio Lens prednost, a i svakako je mobilniji od Huntelara tako da razumem sto je dobio prednost.
Voleo bih i ja da igraju u toj formaciju, ali ocigledno da LVG cuva Depaja da ne izgori od zelje.Za sada se pokazuje kao dobra solucija kada on udje u poslednjih 20-30 minuta.
Comment
Comment