Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA na SPORTKLUB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nedelja 8:30 ... Clippersi i GSW ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Večeras SK2 20:30 Golden State - LA Clippers, pošto Zvezda igra u sedam trebalo bi da prenose Srđan i Plavšić

Comment

• Nedelja, 20:30h LA Clippers - Houston

Comment

• Iz kojeg glupog razloga Ilija prenosi ovakvu utakmicu???
          Mislim, jel SK namjerno sebi siječe gledanost ili šta?

Radije predajte prava Areni pa da slušam pravog komentatora pa makar i na streamu.

Comment

• Nedjelja 21:30 SK1 Cleveland - Chicago

Prije toga u 19h OKC-Houston, ali nema prenosa. Kakav raspored, jedva čekam.

Comment

• Nocas u 02:00 direkan prenos tekme Portland-OKC na SK1.

Napokon bez jebenih strimova.

Comment

• A sutra Indiana - Washington u dva...

Comment

• Zna li neko kako funkcionise PO na SK-u? Koliko ce biti prenosa i sta ce ustvari prenositi?
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• NBA na SPORTKLUB

Ako bude kao prosle godine! Pocetak po tetkmu dvije! Kasnije idu skoro sve tekme!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Mislim da ce prenositi 2 utakmice maksimalno u cijeloj nedjelji u prvoj rundi, najvjerovatnije utakmice koje pocinju u evropskom terminu. I vjerovatno ce prenositi, ako je bude bilo, sedmu utakmicu serije. Cuvaju se prenosi za finala konferencija. Proslih godina su to fino odradili dajuci veci broj prenosa kako plej of odmice.
                      sigpic

Comment

• Maricu cim nesto saznas za prenose sto se tice PO postavljaj ovdje.

Comment

• Nema nista za sada, sem meca Klipersi-SA i mozda Vasington-Toronto ostale serije ne treba prenositi zarad toga da prenose vise meceva serije Klivlend-Cikago.Mozda samo jedna ili dve serije odu u sedam meceva, pa mislim da bi za ovogodisnji PO bilo najbolje cuvati meceve za sledece runde.Ne verujem da ce ovaj vikend ista da prenose, svi mecevi su neatraktivni pre ponoci a na takve prenose ce najvise da ciljaju.Ako bude prenosa, verovatno ce to da bude GS-NO.

Koliko vidim Spanci, Nemci su izbacili raspored u sledecih 10 dana.Jos par zemalja je sigurno, najbitniji su mi Spanci zbog kvalitetnih strimova ako budem bio budan iza ponoci.
                          Last edited by Ricma; 17-04-15, 13:39.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                            najbitniji su mi Spanci zbog kvalitetnih strimova ako budem bio budan iza ponoci.
                            Potpuno nebitna informacija za sve nas
                            Originally posted by Brajkula
                            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Ja prosto ne mogu da verujem da nema nijedan nba playoff prenos po rasporedu u naredne dve nedelje, da li je moguce ... ?

Comment

• za sada najvjerovatnije u subotu ide tekma BKN-ATL i nedjelja SA-LAC ... u ovo koji dan znace se za sigurno ...

Comment

Working...
                                X