Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostOd kad se rodio ima sve sto pozeli, jos uviejk je mlad i ti ocekujes da bude zreo
Pa pravo je cudo sto je i sam postao milioner, neko drugi bi nna njegovoj mjestu po vas bijeli dan bio na jahti, mijenjao kola, zene, pravio zurke. Moguce i da on to radi sve, ali da se masu odricao, odricao se, a apsolutno nije imao potrebe. Tako da postujte to, veliki je Erni.
Ako je resio da bude teniser, onda je trebao tome da se posveti, a ne da sere, ispada faca, daje neke izjave, a sad je odjednom dosao do nekog prosvetljenja
@salinjo
zasto bi ja trebala da budem ljubomorna na njega?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Da je srece trash talk bi bio uobicajan, provocirali bi se na presu, izjave bi bile pune naboja, tenizija bi mogla da se osjeti u vazduhu. Imamo dva takva igraca na turu, ostali su u super awesome cool odnosima iako jedni druge ocima ne mogu vidjeti. Gulbis nije licemjer.sigpic
Comment
-
Tenisu treba lik ko Erni u samom vrhu...i treba cijeniti što je ušao u TOP 10...apsolutno nije morao igrati tenis...a iz ljubavi prema samoj igri je ostao posvećen dovoljno da dodje do vrha
Ne vidim ništa loše u tome što on recimo Sousi kaže da ne zna igrati tenis
Pretjera s komentarima o momcima na vrhu, ali dobije i batine...što je isto simpatičnoLast edited by shminka; 03-06-14, 20:20.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDa je srece trash talk bi bio uobicajan, provocirali bi se na presu, izjave bi bile pune naboja, tenizija bi mogla da se osjeti u vazduhu. Imamo dva takva igraca na turu, ostali su u super awesome cool odnosima iako jedni druge ocima ne mogu vidjeti. Gulbis nije licemjer.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostIma li neko te izjave Gulbisa koje su navodno toliko loshe ...?
Jer ovdje se pisalo da je za zene rekao svashta,a momak je za svoje sestre rekao sasvim najnormalniju stvar.
On je zapravo rekao da izjave top igraca su dosadne jer im novinari postavljaju stalno ista bzvz pitanja. A ispalo je da vređa top igrace.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostTenisu treba lik ko Erni u samom vrhu...i treba cijeniti što je ušao u TOP 10...apsolutno nije morao igrati tenis...a iz ljubavi prema samoj igri je ostao posvećen dovoljno da dodje do vrha
Ne vidim ništa loše u tome što on recimo Sousi kaže da ne zna igrati tenis
Pretjera s komentarima o momcima na vrhu, ali dobije i batine...što je isto simpatično
Comment
-
Davno je proshlo vrijeme kad su se igrachi znali posvadjat i izmedju sebe u sred mecha a kamoli sa sudijama,to je vishe prevazidjeno...meni lichno odgovaraju temperamenti poput JJ,i ako mnogi govore da je losha cura zbog toga,i razne gluposti,onda Djokovic isto,znam da ubija chim pochne da psuje a Raonic mi je presmijeshan kad pochne da psuje na nashem jeziku )SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostMa nije rekao za Sousu...ali je rekao da dosta igrača u top 100 ne zna igrati tenis i da on mora biti ispred njih...a sada i jeste ispred njih i treba tu da bude
On sigurno ne bi pred meč sa Lajovićem rekao da će mu biti teškohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by shpageti View PostDavno je proshlo vrijeme kad su se igrachi znali posvadjat i izmedju sebe u sred mecha a kamoli sa sudijama,to je vishe prevazidjeno...meni lichno odgovaraju temperamenti poput JJ,i ako mnogi govore da je losha cura zbog toga,i razne gluposti,onda Djokovic isto,znam da ubija chim pochne da psuje a Raonic mi je presmijeshan kad pochne da psuje na nashem jeziku )
Comment
Comment