Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Sad daje takve izjave da mi se jos vise zgadio, ako je to moguce.
    Sad je odjednom shvatio poentu zivota, shvatio je da mora da radi, da bude ozbiljan istatijaznam, a do samo par meseci je prozivao najbolje igrace, govoreci da su ozbiljni itd.
    razmazen tatin sin, bio i ostao
    Nemoj da si ljubomorna zbog Rodje Bojana. Gulbis je takav kakav je i neko ga voli, a neko ne. Svejedno, u petak bice isprasen i tek onda ce da svati sustinu

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Od kad se rodio ima sve sto pozeli, jos uviejk je mlad i ti ocekujes da bude zreo
      Pa pravo je cudo sto je i sam postao milioner, neko drugi bi nna njegovoj mjestu po vas bijeli dan bio na jahti, mijenjao kola, zene, pravio zurke. Moguce i da on to radi sve, ali da se masu odricao, odricao se, a apsolutno nije imao potrebe. Tako da postujte to, veliki je Erni.
      Pa kakve veze ima to
      Ako je resio da bude teniser, onda je trebao tome da se posveti, a ne da sere, ispada faca, daje neke izjave, a sad je odjednom dosao do nekog prosvetljenja

@salinjo
      zasto bi ja trebala da budem ljubomorna na njega?
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
        Ima li neko te izjave Gulbisa koje su navodno toliko loshe ...?
        Jer ovdje se pisalo da je za zene rekao svashta,a momak je za svoje sestre rekao sasvim najnormalniju stvar.
        Svaka cast i ja sam bas to hteo da napisem

Comment

• Sto se tice top igraca i gulbisovih izjava, on je rekao ono sto svi ostali misle ali ne smeju da kazu.
          sloboda ili ništa

Comment

• Da je srece trash talk bi bio uobicajan, provocirali bi se na presu, izjave bi bile pune naboja, tenizija bi mogla da se osjeti u vazduhu. Imamo dva takva igraca na turu, ostali su u super awesome cool odnosima iako jedni druge ocima ne mogu vidjeti. Gulbis nije licemjer.
            sigpic

Comment

• Tenisu treba lik ko Erni u samom vrhu...i treba cijeniti što je ušao u TOP 10...apsolutno nije morao igrati tenis...a iz ljubavi prema samoj igri je ostao posvećen dovoljno da dodje do vrha

Ne vidim ništa loše u tome što on recimo Sousi kaže da ne zna igrati tenis

Pretjera s komentarima o momcima na vrhu, ali dobije i batine...što je isto simpatično
              Last edited by shminka; 03-06-14, 20:20.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Da je srece trash talk bi bio uobicajan, provocirali bi se na presu, izjave bi bile pune naboja, tenizija bi mogla da se osjeti u vazduhu. Imamo dva takva igraca na turu, ostali su u super awesome cool odnosima iako jedni druge ocima ne mogu vidjeti. Gulbis nije licemjer.
                Gulbis bas jeste licemer, isprozivao Djokovica kako se promenio, kako nije isti (sto je logicno, Djokovic je odrastao za razliku od ovog), a sad je odjednom Gulbis Premudri i prosipa neke fore

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Šta su odjednom svi poludjeli za Gulbisom, postao je faca i omiljeni na ovom forumu, svi ga nešto dižete u visine
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Ima li neko te izjave Gulbisa koje su navodno toliko loshe ...?
                    Jer ovdje se pisalo da je za zene rekao svashta,a momak je za svoje sestre rekao sasvim najnormalniju stvar.
                    Ove njegove izjave su uvek lose prenete jer mediji trazi senzaciju...
                    On je zapravo rekao da izjave top igraca su dosadne jer im novinari postavljaju stalno ista bzvz pitanja. A ispalo je da vređa top igrace.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Tenisu treba lik ko Erni u samom vrhu...i treba cijeniti što je ušao u TOP 10...apsolutno nije morao igrati tenis...a iz ljubavi prema samoj igri je ostao posvećen dovoljno da dodje do vrha

Ne vidim ništa loše u tome što on recimo Sousi kaže da ne zna igrati tenis

Pretjera s komentarima o momcima na vrhu, ali dobije i batine...što je isto simpatično
                      Kad je to reko, jer ima nesto na youtube?

Comment

• Davno je proshlo vrijeme kad su se igrachi znali posvadjat i izmedju sebe u sred mecha a kamoli sa sudijama,to je vishe prevazidjeno...meni lichno odgovaraju temperamenti poput JJ,i ako mnogi govore da je losha cura zbog toga,i razne gluposti,onda Djokovic isto,znam da ubija chim pochne da psuje a Raonic mi je presmijeshan kad pochne da psuje na nashem jeziku )
                        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ma nije rekao za Sousu...ali je rekao da dosta igrača u top 100 ne zna igrati tenis i da on mora biti ispred njih...a sada i jeste ispred njih i treba tu da bude

On sigurno ne bi pred meč sa Lajovićem rekao da će mu biti teško

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Ma nije rekao za Sousu...ali je rekao da dosta igrača u top 100 ne zna igrati tenis i da on mora biti ispred njih...a sada i jeste ispred njih i treba tu da bude

On sigurno ne bi pred meč sa Lajovićem rekao da će mu biti teško
                            To ce samo Nadal da izjavi i niko vise

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Gulbis bas jeste licemer, isprozivao Djokovica kako se promenio, kako nije isti (sto je logicno, Djokovic je odrastao za razliku od ovog), a sad je odjednom Gulbis Premudri i prosipa neke fore
                              E zato mislim da ce u polufinalu biti dosta tenzije

Comment

Davno je proshlo vrijeme kad su se igrachi znali posvadjat i izmedju sebe u sred mecha a kamoli sa sudijama,to je vishe prevazidjeno...meni lichno odgovaraju temperamenti poput JJ,i ako mnogi govore da je losha cura zbog toga,i razne gluposti,onda Djokovic isto,znam da ubija chim pochne da psuje a Raonic mi je presmijeshan kad pochne da psuje na nashem jeziku )
                                Raon mora da nauci da bude malo emotivniji na terenu, ja ne vidoh ni veceg coveka ni manje emocija

Comment

Working...
                                X