Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pecaros View Post
    Lagano se Ani čisti put do titule
    Ani samo da Halep i Radwanska ispadnu i nema zime

Comment

• Federer
      Ide Schwartzman po ono sto je dosao, a to je skalp Roleta
      OVAKO

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
        Ani samo da Halep i Radwanska ispadnu i nema zime
        A Masha Želeće da se osveti

Comment

• Nole
          Trazi se savrsenost

Comment

• Milos

Comment

• Kakav odgovor Novaka na Chardyjev brejk

Ajmo Lošmi

Comment

• Staro pravilo, ne diraj "lava kad spava"
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Bravo Role, pocni da igras tenis, nemoj se zajebavati tu
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Sta rade ove dve Roletove
                    Last edited by Mr. Wolf; 28-05-14, 14:03.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Pozdrav ekipa,
                      jedan od prijatelja mi je rekao da odem na ovaj Forum, znajući koliko se interesujem za tenis. Nisam imao pojma da uopšte postoji ovakvo mesto. Pre registracije sam pregledao nekoliko tema, čisto da vidim o čemu se radi i moram vam reći da sam nakon toga razmišljao da li da se registrujem. Po znanju sigurno ne pripadam ovde. Zapanjila me količina znanja i informacija koju posedujete. Ali po ljubavi prema tenisu, sigurno pripadam tu. Dakle, registracija.
                      Tenis obožavam i igram ga rekreativno, ne baš sjajno jer sam kao mator učio, ali uživam svejedno.
                      Ne snalazim se baš sa načinom rada na Forumu (nikada nisam ni bio ni na jednom) pa vas molim da tolerišete poneku grešku. Također vam još jednom skrećem pažnju da stručnjak nisam, pa vas i tu molim za malo tolerancije iako ja baš i nemam nameru ulaziti u stručne rasprave. Ako i izvalim neku budalaštinu ili postavim isto tako budalasto pitanje, vi se samo nasmejte, ne zamerite, nije provokacija. Na kraju krajeva, čovek uči dok je živ, a možda i ja vas nečemu naučim, ne mora to biti tenis.
                      Inače, staršno mi je simpatično ono “pješke”.
                      Pozdrav svima.

Comment

• Ali najzanimljivije su bliznakinje, pravo haos na tribinama
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• JJ i Kleybanova danas prošli dalje u dublu. Prepustili Govorstovoj Savchuk jedan gem

Comment

• Dobrodošao Bimbo

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
                              Pozdrav ekipa,
                              jedan od prijatelja mi je rekao da odem na ovaj Forum, znajući koliko se interesujem za tenis. Nisam imao pojma da uopšte postoji ovakvo mesto. Pre registracije sam pregledao nekoliko tema, čisto da vidim o čemu se radi i moram vam reći da sam nakon toga razmišljao da li da se registrujem. Po znanju sigurno ne pripadam ovde. Zapanjila me količina znanja i informacija koju posedujete. Ali po ljubavi prema tenisu, sigurno pripadam tu. Dakle, registracija.
                              Tenis obožavam i igram ga rekreativno, ne baš sjajno jer sam kao mator učio, ali uživam svejedno.
                              Ne snalazim se baš sa načinom rada na Forumu (nikada nisam ni bio ni na jednom) pa vas molim da tolerišete poneku grešku. Također vam još jednom skrećem pažnju da stručnjak nisam, pa vas i tu molim za malo tolerancije iako ja baš i nemam nameru ulaziti u stručne rasprave. Ako i izvalim neku budalaštinu ili postavim isto tako budalasto pitanje, vi se samo nasmejte, ne zamerite, nije provokacija. Na kraju krajeva, čovek uči dok je živ, a možda i ja vas nečemu naučim, ne mora to biti tenis.
                              Inače, staršno mi je simpatično ono “pješke”.
                              Pozdrav svima.
                              Verujem da si bolji od Bojane u tenisu, to ti je dovoljno
                              Zar stvarno mislis da su svi ovde strucnjaci za tenis ? Evo, ja prvi nisam.

Dobrodosao !
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• 100% na mreži... 11/11
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X