Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma dobro je , Ivo je suva inteligencija, najinteligentniji igrac ikada
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Ivo je veteran i dobiti buduceg broja jedan i najtelentovaniju kopiju na turu je velika stvar. Salim se nije, zna to Ivo. Covjek se vratio posle teske bolesti i opet dolazi do finala, osvaja titule, pobjedjuje na podlozi koja mu najmanja odgovara i to pobjedjuje lose kopije pjeske.

Zamjeram mu jedino sto je poslao Blejka u penziju na terenu koji nije AA, ali mu osporavati klasu je suludo. Da Grigor ima Ivovu inteligenciju stvarno bi bio prvi jednoga dana. Mozda ce i biti, cak i vrlo vjerovatno, ali zahvaljujuci nekim drugim stvarima. Necu reci kojim. Konkurenciji.
      Izdominirao Vladan
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Ne zna se ko je veća ložana Vladan ili Hjuit.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kohli
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Oces da kazes da nije inteligentan? Sa onom visinom i onim kretanjem biti skoro strogi svjetski vrh. Lodra pa Karlovic sto se voleja tice ako pricamo o singl igracima, treceg nema. Bio je Mardi Fis pod stare dane ali on ima neke druge probleme nazalost i nikad se vise nece vratiti. I njihovo izvodjenje voleja je cista umjetnost, tu je toliko osjecaja da me je sramota.

Sramota je sto je neko cijeli zivot posvetio da sto vise lici na idola, a nikad nece biti ni blizu kao on. Cak i zabacivanje kosice, sve je skinuo, a onda dodje Karlo veliki drvosjeca i posalje tu kopiju da nastavi sa gledanjem video snimaka i skidanja pokreta i poteza. Tu je sva ljepota tenisa.
            ako je inteligencija u kontekstu poredjenja sa grishom, onda se slazem da je pametan.. ako gledam karla kao karla, onda mi je smesno ovo sto prikazuje, jer je previsok i samo servira, holda lagano svoje gemove i iz toga onda proizilazi rasterecenost na reternu pa ako ga sta prosere napravi koji break, jer je manje vise siguran da ima TB u dzepu... ali po meni to nije tenis, jer od toliko udaraca i segmenata, ti imas svega DVA (brutalan servis zbog prirodnih predispozicija i solidan volej koji budzis ceo zivot).. sta cemo sa ostatkom, kretanje cirkus, bh ne smem ni da spominjem jer on ne zna sta to znaci, a jedan je od osnovnih udaraca..

gotivim ja karlovica zbog nekih drugih stvari uglavnom van terena, ali nikako ta stabla ne mogu da se ubrajaju u fantaziste i doktore tenisa jer ne poseduju ni polovinu udaraca i ostalih segmenata koji stvarno cine vrhunske igrace...

a babyFed je glup i nestabilan do bola, kao i vecina tih pretalentovanih igraca

Comment

• Ferrer rutinski ide u tri seta

Comment

• Haidera susprendovati istog momenta, kakva je ovo namestaljka

Comment

• Li Na: “Nobody says if you’re No. 2 in the world you win all the matches. That’s tennis.”
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                    ako je inteligencija u kontekstu poredjenja sa grishom, onda se slazem da je pametan.. ako gledam karla kao karla, onda mi je smesno ovo sto prikazuje, jer je previsok i samo servira, holda lagano svoje gemove i iz toga onda proizilazi rasterecenost na reternu pa ako ga sta prosere napravi koji break, jer je manje vise siguran da ima TB u dzepu... ali po meni to nije tenis, jer od toliko udaraca i segmenata, ti imas svega DVA (brutalan servis zbog prirodnih predispozicija i solidan volej koji budzis ceo zivot).. sta cemo sa ostatkom, kretanje cirkus, bh ne smem ni da spominjem jer on ne zna sta to znaci, a jedan je od osnovnih udaraca..

gotivim ja karlovica zbog nekih drugih stvari uglavnom van terena, ali nikako ta stabla ne mogu da se ubrajaju u fantaziste i doktore tenisa jer ne poseduju ni polovinu udaraca i ostalih segmenata koji stvarno cine vrhunske igrace...

a babyFed je glup i nestabilan do bola, kao i vecina tih pretalentovanih igraca
                    Meni je zaista inteligentno kad neko zna da ima svoja oruzje i koristi ih na najbolji moguci nacin. Ivo je mogao sigurno poraditi na nekim drugim stvarima, mozda i nije ali vjerovatno jeste, no odlucio se da maksimalno iskoristi oruzja koja posjeduje, da ih dovee do savrsenstva i na taj nacin je uradio dosta toga.

Servis je najtezi udarac u tenisu, ko misli da on zbog visine ovako servira grdno se vara. Nema taj servis samo snagu nego je i pun varijacija. Imamo primjere nekih drugih visokih momaka(ne bas tolikih) koji imaju sasvim prosjecan servis. Mnogo je on radio da bi taj servis doveo do ovog nivoa. Pa iako nema BH i kretanje kao Izner izgleda manje drven na terenu.

Nemojmo o BHu, igrac po cijem imenu nosis nik nema BH, jednom od 30 puta ne zasijece slajsom, ravno maltene i ne udara. Donekle se to promijenilo zadnjih godina, ali je prije samo slajs igrao. A Feli ima predispozicije za mnogo vise od toga. Pa i Filip Pecner uvijek samo slajs sa BH strane igra, ravno mozda jednom od 50 puta. Obojica imaju mnogo bolje predispozicije od Iva slozicemo se, a Ivova karijera je bolja, od Pecnerove posebno.
                    sigpic

Comment

• Uvek me prve nedelje RG nervira Giro d'Italia... nema gde da se gleda...
                      Ajde Berloče, majstore!
                      sigpic

Comment

• Dr. Ivo veliki gospodin, izbacio zvijezdu, a ni oznojio se nije. Pješke

David se baš osvježio sa novom frizuricom, sad je još veći lik! Primjer svima kako se treba ponašati

Li Na ispratila Stana, veliki gubitak za turnir

Tomik nastavlja da dominira
                        Last edited by shminka; 27-05-14, 13:21.

Comment

• kakav gem igraju Hjuit i Berlok
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• predosadan. kuku ovaj covjek devastira moje strpljenje iznova i iznova

Comment

• Svaka čast za završni poen. To je bila prava, muška borba, a ne ko Điraldo...
                              sigpic

Comment

• Kohli rutinski.
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X