Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...

Ma kakvi, on samo ceka da napravi pauzu između setova

Comment

• Nije dobro, nije dobro..
      Originally posted by gokara
      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• е па кад сервираш као мртав човек....ако не можеш, не помињи више тај РГ као неки приоритет!!!
        Last edited by Žika; 08-06-14, 16:00.
        sigpic

Comment

• Ne mogu ja ovo, ne mogu ga gledati kako se muči

Jel ovo Nadal misli da je meč gotov pa ovoliko vrišti čak je i Marijin tonalitet niži
          Last edited by proudNolee; 08-06-14, 16:01.
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Kako je fizički pao, nije normalno da je ovako nespreman.
            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Matori zaigraj ili predaj, dokle ces vise da zajebavas i slazes face
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Mnogo jaci Nadal fizicki

Comment

• Nek ide u tri lepe...

Comment

• Sad će ovo brzo Nadal da završi :-(

Comment

• Sada ostaje da se nadamo da je samo prolazna fizicka kriza i da ce onaj ljusak doci za sat vremana.

Comment

• fizicki je pao, to je bukvalno presudilo set, sad je samo pitanje da li Djokovic moze da se trgne
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Vamooooooooooos. Morao je do ovaj set Nadal, sada je momentum na njegovoj strani, da vidimo dali ce to da iskoristi. Novak pao fizicki, i to znatno, vidjecemo i on kako ce da bude na tom planu.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                            Ne mogu ja ovo, ne mogu ga gledati kako se muči

Jel ovo Nadal misli da je meč gotov pa ovoliko vrišti
                            Razumljivo. Da je Novak dobijo ovaj set, mec bi bio gotov.
                            Ovako ima veliku sansu za preokret, jer Novak nije fizicki dovoljno spreman

Comment

• 1-1 , Novak fizički nije pripremljen. Sada se situacija znatno mijenja u korist Rafe Nadala.

Comment

• E moj Nole malo popusti tonus udaraca i odmah fasujes 2 brejka, e moj ti
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X