Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Johnny View Post
    Daj, napisite sta je Banjac rekao, da i mi, koji nemamo tu cast da slusamo legendu, budemo u toku.
    Pokusavao je da objasni rec gluteus...krajnje neuspesno
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• дај бре Ноле шта радиш то? зар мораш увек да нам загорчаш меч и да завршимо у лудаји?
      sigpic

Comment

• Ja ne znam sto se i ja nerviram vise. Jednostavno ljudi treba da shvatimo da Novak NE UME drugacije...
        To je to nema dalje.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Uh kako ga je Novak vrhunski razbio . reket.
          Kao Federer u najboljim danima.

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
            Daj, napisite sta je Banjac rekao, da i mi, koji nemamo tu cast da slusamo legendu, budemo u toku.
            Banjac:Gulbis se udara u dodji deo ledja,da ne kazem drugacije,tj,2 misica gde se udara inekcija...tako nesto ukratko
            sigpic

Comment

• Al ako mi je nesto jadno, to je izvinjavanje publici. Uzeo bih jos jedan reket i slomio jer mi se moze.
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                Ja ne znam sto se i ja nerviram vise. Jednostavno ljudi treba da shvatimo da Novak NE UME drugacije...
                To je to nema dalje.
                Dobro, shvatili smo poantu tvojih postova
                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• како га је лепо вратио у меч...овај сада лупа лаке асове
                  sigpic

Comment

• Novak fizicki u ocajnom stanju, Gulbis za klasu bolji igrac zadnjih 40ak minuta, ovo je njegov mec, da izgubi ili dobije svejedno, ali se samo on pita.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      Al ako mi je nesto jadno, to je izvinjavanje publici. Uzeo bih jos jedan reket i slomio jer mi se moze.
                      Kukavicki potez Novaka, da ne kazem nesto drugo.
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Novak fizicki u ocajnom stanju, Gulbis za klasu bolji igrac zadnjih 40ak minuta, ovo je njegov mec, da izgubi ili dobije svejedno, ali se samo on pita.
                        Jado pomeri se sa mesta.. Lomi Djokovic ovo lagano..
                        Originally posted by Vladan
                        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                        :vinjaksmajli:

Comment

• Ne valja nikako, sa T linije on nema snage d zabije viner FH ... Nego ovaj posle pogresi ...
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            Al ako mi je nesto jadno, to je izvinjavanje publici. Uzeo bih jos jedan reket i slomio jer mi se moze.

cuj, izvinjavas se bolidima koji zvizde.. Jedan je Marcos Baghdatis

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Ovaj mu je ubacio gluten u rucak...

Comment

• ajde bre Nole
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X