Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    budi seriozan, ovakav meč ne vrijedi analizirati...ništa ti ne može reći...a nekad je protiv slabijih protivnika teže igrati na nivou poena nego protiv boljih...kad nemaš snage u protivničkim udarcima, pa moraš svoju da generišeš...

ovaj meč će sigurno Duletu pomoći da u budućnosti bude još i bolji, ima mjesta za njega u top 50 itekako nek se barem pojavi tamo...bili su i gori ;)
    Ja sudim po ono sto sam video do sada. Poboljsanje ima u odnosu na Rima, ali sumnjam da ce to biti dovoljno za Novaka... Zanima me sto mislis za mec sa Fererom?
    OVAKO

Comment

• Jel moguće da Nestor i Zimonjić imaju brejk zaostatka u trećem setu od Draganje i Mergee

Comment

• Ma dajte ljudi, koliko puta Rafina igra nije obecavala, pa je igrao najbolje kad je trebalo. Videcemo kad dodje ozbiljniji protivnik gde se Rafa nalazi, eto prilike vec u sledecem kolu protiv Ferrera.
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          e fala i bio je red jer sam već pitala.... pošto sam danas čula da se nešto Rafa žalio, pominjao, šta li... pa rekoh šta to bi...

aj Duci ... uzmi još neki... što si takav
          Nema na cemu To su bile neke price i spekulacije, mada protiv Majera i jeste nesto slabije servirao, ali brotiv ducija danas oko 185 prvi pici vrlo cesto, tako da ne verujem da ce da ga zezaju ledja do kraja turnira.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
            Ma dajte ljudi, koliko puta Rafina igra nije obecavala, pa je igrao najbolje kad je trebalo. Videcemo kad dodje ozbiljniji protivnik gde se Rafa nalazi, eto prilike vec u sledecem kolu protiv Ferrera.
            Nalazice se tamo pognute glave ...gdje juche Djoker posla' Tsongu
            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              a nidje veze...da je htio, bilo bi 3xbajc...sigurno...nije ni njemu u interesu da teren napusti nakon sat vremena igre
              Mislim da bas zestoko gresis, sta mu znaci 15 minuta vise na terenu protiv Lajovica, apsolutno nista
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• готов је Рафа, избачен је из ударца...
                sigpic

Comment

• Ima dosta problema na početku JJ, nadam se boljoj igri. Ajde Jeco možeš ti to, nastavi da se boriš.

Comment

• Izmorio ga Duci, Gotov je
                    sigpic

Comment

• igra jeca sarinu igru , bas prati ritam

a lepo joj je u rimu marko rekao da pritisne i ulazi u teren posle svakog udarca ... dok ga je slusala bilo je 4-1 u drugom za nju

pritisniiiiiiiiiiiiiiiiiii je bre , ne pimpluj sa njom

Comment

• Noletov drug ball boy je na mecu Jelene

Comment

• Zašto Francuzi ovoliko zvižde navijačima JJ svaki put kada se provesele???

Comment

• аууу испадосмо из дубла 1/3
                            sigpic

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                              Noletov drug ball boy je na mecu Jelene
                              Juče je bio na Roletovom meču, nadam se da će biti na Noletovom u finalu
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
                                Zašto Francuzi ovoliko zvižde navijačima JJ svaki put kada se provesele???
                                Sram ih bilo, cuju se vise od Francuza

Comment

Working...
                                X