Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa dobro.. makar se necemo cimati u eventualnom SF

Comment

• IGRACINA !!!!!

Comment

• E da ovako hoce da igra stalno a ne samo kad je raspolozen Svaka cast!

Comment

• Konačno Erni završio, ajde sad Novaka da gledamo.
          Last edited by Lord Aleksoni; 01-06-14, 16:15.

Comment

• Gulbis za predsjednika

Comment

• Na 30:15 je razmisljao da li da uzme MTO ali vjerovatno nije bio siguran ima li pravo na dva u mecu.

Mirkin pogled, tacno se vidi da bi ga ubila zbog MTOa. Ni nakon meca nije dobio aplauz, ludnica.
              sigpic

Comment

• Zasluzio je jednu malo vecu pobjedu u karijeri, bravo.

Comment

• Kako ce Gulbis da se potrese sto navijate za Berdiha i sto mu zelite sve najgore
                  sloboda ili ništa

Comment

• Prvi put u zivotu na Slamu navijam za Noleta, dokle je doslo
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sad Tsonga da riješi Noleta taman do mraka

Comment

• Svaka cast Federeru, sve najbolje mu zelim u karijeri i u zivotu, ali me ova Francuska publika izludjuje do bola ...
                        Ne mogu Ernestu posten aplauz za pobedu da daju, slepci .. A svrsavaju na svaku njegovu UE ... Kakve slepcine ...
                        Nole osvoji ovaj turnir molim te i zapusi im smrdljive gubice ...
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• BRAVO GULBIS

Sta sam vam rekla, drugari forumasi
                          ?

@Bojana i ostali Fed fanovi: sorry ali Gulbis je bio bolji!!!

Comment

• Role, za mene ces uvek biti najbolji, ocajan mec, ali ni u jednom trenutku nije odustajao

Sent from my HTC, posto mi se moze
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Publika
                              sigpic

#WengerOut

“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”

Come on you Gunners!

Comment

• BH na nivou najboljih, FH problematican, servis mocan, kretanje izvanredno. Morao bi mnogo vise u karijeri, kakav Dimitrov i gluposti.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X