Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FitnessGuy View Post
    Banjac tako obećao.
    Dobro je, pustili su Berdiha, a i Congu na prvi kanal, osvestili su se.
    Sarapova je zabila jedno 100 vinera u prvom setu, potpuno razbila Ormachee.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Dobro je, pustili su Berdiha, a i Congu na prvi kanal, osvestili su se.
      Sarapova je zabila jedno 100 vinera u prvom setu, potpuno razbila Ormachee.
      Nista manje nece imati u drugom setu Oce da zavrsi mec sto pre.

Comment

• Razocarao me Tomas...ovako je trebala izgledati majica, sta ce mu one trake

Comment

• Opucice Janovic Congu u ovom mecu
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Opucice Janovic Congu u ovom mecu
            Pa sto promjeni na suicide-u?

Comment

• Tomas
              ...
              Drzi se Jerzy

Comment

• Agut odlican u TB vodi 5:3, ali Berdih smanjuje i servira. Ponovo Agut 2 razlike i dobija 3 set
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Cilic - Novak

1.
                  Svaka cast Cilicu. Igrao je jako dobro, definitivno bolje nego sam ocekivao. Svaka cast Ivanisevicu da ga je ubijedio da mora da igra ofanzivno. Cilic je bio daleko bolji na returnu nego sam mislio da moze biti. Osim toga lupao je nemilosrdno i iz BH i iz FH. Znajuci da je igrao protiv Novaka, jako pristojan odnos vinera i neiznudjenih.

Ostaje boljka. Ipak nije vjerovao u sebe. Dva servis gema je izgubio duplom greskom.

2.
                  Ovo je mec kakava je Novak trebao, ali Beker, Vajda i njegovi navijaci nisu. Mnogo nervoze, moglo je to lakse.

3.
                  Novak je bio prva dva seta impresivan. I pored apsolutno briljatne Ciliceve igre na pocetku prvog, nije klonuo duhom. Digao je igro, digao je koncetraciju, digao je intezitet i konacno poceo je da servira sa puno varijacija.

4.
                  U trecem setu je pala konctraci i intezitet, sto je potpuno normalno. Sve jedno ga je Novak morao dobiti. Imao je dosta prilika. I pored toga sto je Cilic sjajno servirao u TB i imao vrlo sercnu mrezicu u dosta kriticnom momentu. Treci set sam za sebe me ne bi brinuo.

5.
                  Cetvrti set je Novak poceo kako je trebalo. Pojacao je intezitet, prestao je da bude pasivan kao u trecem setu, i odmah je dosao do brejka. Medjutim, vec sljedeci gem imamo 40:0 za Cilica na Novakov servis. Sto je neoprostivi pad koncetraciji. Kad je ipak Novak dosao do 3:0, pomislio sam to je to. Prevario sam se jer se ponovo pojavio problem drugog brejka u setu. Novak je moago doci do 4:0 i 5:1, imao je puno prilika. OK, neke je Cilic spasio sjanom igrom u prvo redu serviranjem. Ali bilo je tu i drugih servisa koje Novak nije vratio u polje. I onda kada nije uspo da dodje duplog brejka, olako gubi servis i imamo 4:4. Bukavano je od gotvog naravio poluverisiju. Kazem polu, jer je njegov kavalite morao presuditi na kraju. Osim toga vjerujem da bi Cilic bio umoran u 5. setu. Valja naravno dodati da je Cilic imao dva puta veliku sercu sa mrezicom u 4. setu. Oba puta u kljucnim poenima. Nije za ocekivati da bi imao toliko serce i u 5. setu.

Da nije bilo onog finala u Rimu, bojao bih se ovog problema duplog brejka. Ali poslije onoga u Rimu, uvjeren sam da se to nece ponoviti u kljucnom mecu.

6.
                  Vjerovatno ce imati Congu pa Janovica ili Raonica. Znaci jos dva slicna meca. Mislim da je Cilic bolji igrac od sve trojice, ukljucujuci i Congu. Ali za razliku Cilica, oni nemaju obicaj da serviraju duple na brejk loptama. Novak mora izbjegavati periode pasivnosti protiv njih. Ti periodi izmedju ostalog digu protivniku samouvjerenje.

7.
                  Za polufinalne i finale, ako Novak ode toliko daleko, se menje plasim pasivnosti. Sumnjam da ce Novak u tim mecevima imati problema sa intezitetom.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                    Nista manje nece imati u drugom setu Oce da zavrsi mec sto pre.
                    Predobro igra Marija, kada ne promasuje ona je nevjerovatna! Nzm zasto ali nesto mi kaze da ce Janovic pobjediti Congu, jaci je nekako sa osnovne, samo da ne pocne da pravi gluposte kako sto zna, inace ima i te kako sanse.
                    OVAKO

Comment

• Kakve Fh igra Jerzi, ali Tsonga ipak odrzava prednost,5:4
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                        Pa sto promjeni na suicide-u?
                        Zato sto mislim da za Gulbisa osmina ne mora da bude kraj, dok bi za Congu trebala biti
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Zato sto mislim da za Gulbisa osmina ne mora da bude kraj, dok bi za Congu trebala biti
                          Samo da ne bude kraj za tebe.

Comment

• Kakav drop Janovica
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              ko ima...RTS...Conga-Janovic

doduše tamo je i Mijaljević.. kaže... aha!
                              Ali HD a na običnom ništa

Comment

• koliko li samo Jerzy napravi FFova u meču koji mu se ne dosude

Comment

Working...
                                X