Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moram drugacije onda.

Moramo prihvatiti da ce Wawrnika pogadjati na par turnira godisnje i na njima dogurati donekle a na ovim ostalim moze izgubiti od svakako, mislim da je to prihvatljivo

Comment

• Vidiš da se može, kada se hoće

Tommy je klasa igrački za Wawrinku, tako da me poraz uopšte ne iznenadjuje...sreća je ta što takvih igrača ovih dana nema puno...tako da ćeš gledati sigurno turnire na kojima će Stan pogadjati dosta toga, jer mu protivnici dozvole
      Last edited by shminka; 15-05-14, 13:35.

Comment

• Ma koliko vi ovdje stitili Wawrniku, to nece promjeniti da je on upravo ono kako sam ga nazvao. Zivi i umire od udaranja iz sve snage

Comment

• Milos
          Ali zao mi Tsonge, jedva cekam da izađe iz ove krize

A Na Li ...Imala je medjuosobni sa Stosur 0:6, danas ju je napokon pobedila i to #pjeske
          Last edited by Zzz; 15-05-14, 13:42.

Comment

• Najtezi dan za tipovanje od kad se igra suicide. Naravno za one koji su zeljeli da sacuvaju Nadala i Djokovica. Murray ima impresivan skor sa Melzerom ali daleko od toga da je on protiv bilo koga siguran na sljaci, pa i protiv Melzera koji je ocajan ove sezone. Gulbis odlican u Rimu i mogao bi da napravi probleme Ferreru.
            sigpic

Comment

• ипак Милош Раонић доби Цонгу.. Милош као парни ваљак, гура он својом стазом...
              sigpic

Comment

• Mislim da Dimitrov prolazi dalje danas lako, čisto sumnjam da je Tomas raspoložen za još jedan susret sa Rafom sutra

Comment

• I ja mislim da ce Dimitrov danas da prodje, juce sam gledala Berdiha i mucio se sa Tursunovim, jurio je i brejk u 1.setu.
                  Ali ne verujem da ce Gulbis da namuci Ferera, juce se mucio sa onim nesrecnim Robertom, malo je falilo da nas pobije sve na suicide-u
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Bravo Ana,"poubavo devojce"
                    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                      Ma koliko vi ovdje stitili Wawrniku, to nece promjeniti da je on upravo ono kako sam ga nazvao. Zivi i umire od udaranja iz sve snage
                      Stvari su, ipak, malo kompleksnije od tog tvog opisa.
                      A ni u samom opisu ne vidim ništa pogrdno čega bi se trebalo sad kao stidjeti. Tenis i jeste izuzetno zanimljiv sport upravo jer nudi dosta različitosti medju samim teniserima.
                      Neki smatraju da se treba igrati agresivno, neki kontrolisano agresivno, treći defanzivno...100. na neki 100. način...
                      Istina je, diduše, samo jedna. A to je da ne postoji ispravni način igranja tenisa!
                      Svaki od igrača ga igra na način na koji je naučio, ili uči. U skladu sa svojim fizičkim mogučnostima, a sve u cilju postizanja što boljeg rezultata!
                      A rezultate svakog od momaka koji se profesionalno bave tenisom stvarno treba poštovati! Nije lako doći do najboljih 200 na svijetu, a kamoli dalje. Da ne pričam o osvajanju turnira na challengerima, na nivou ATP 250 i dalje...

Tako da mi stvarno ne ide u glavu priča o tome da te neko smara svojim tenisom, da je drvo, mućenik, da zna samo servirati, samo udarati jako, samo se braniti...ako se već misli da je to lako, reket u ruke...pa u profesionalce...ili barem na nekog jačeg igrača iz naselja

Comment

• Ana opet pokazuje da moze protiv Sarapove da igra vrhunski...ali ne znaci ovo jos nista, sad tek sledi pravi mec gde ce odluciti i bolja psiha

Comment

• Ana to muski...mada nisam miran dok ne vidim as na mec lopti...

Comment

• 6:3 Sharapova uzima drugi set.

#Banjac
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Uh koliko Murray nema snage, to je strasno, bas ga je tuzno gledati.
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                                Uh koliko Murray nema snage, to je strasno, bas ga je tuzno gledati.
                                Bas krenu da napisem kako je tuzno gledati ovakvog Mareja Ni sjenka starog igraca

Comment

Working...