Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cao,zdravo ubacio u trecu posle prvog seta
    sigpic

Comment

• spektakl za kraj! podsjeti malo na mec vs tomik na ovom terenu 2012.
      sjutra protiv ferera igra svoj 700. atp mec, dok se david bori za poziciju 4. nosioca na r.g.

Comment

• Bravo Nole
        Nije mi krivo sto je bilo u tri seta, kad je u trecem bila ovakva borba

Comment

• @prskaj
          Eto opklada je isposhtovana,nimalo mi nije krivo shto sam izgubio jer je Tajfun ipak proradio ali imash zadatak da mi nadjesh josh bolju sliku Mashinu !
          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• не може без секирације!
            sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
              @prskaj
              Eto opklada je isposhtovana,nimalo mi nije krivo shto sam izgubio jer je Tajfun ipak proradio ali imash zadatak da mi nadjesh josh bolju sliku Mashinu !
              Bice, bice iako malo teze, jer je tvoja bas bila dobra slika - sakrila joj visinu tela i sirinu ramena
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Rafa je danas bio imresivan. Igrao je ispod svog nivoa, bio je umoran, uslovi za igruu su bili jako losi i opet je sampionskom zeljom uspio da na kraju lako pobijedi.

Ferer je djelovao zastrasujuce, iako mu, objektivno gledajuci, Gulbis udogovara u ovakvim uslovima.

Novak je poceo ocajno, potom mu je trebalo 5-6 gemova da udje u ritam, da bi na kraju bio razigran. Ovaj mec ce mu koristiti. Sve je tu osim intezitetat, a Ferera ne moze pobijedti bez inteziteta. Zato je sutra super vazan test za njega. Daleko vazniji od eventuanog polufinalnog meca, pa cak i od samog finala.

Comment

• Ноле је одбранио 180 бодова! сада иде на зараду нових!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Bice, bice iako malo teze, jer je tvoja bas bila dobra slika - sakrila joj visinu tela i sirinu ramena
                    A istakla najljepshe ?
                    Ne trazi dlaku u jajetu,nego daj se za koji dan u potragu za novom ;)

Comment

• 3:1 ima David protiv Novaka na sljaci, a na pravoj sljaci 3:0, to Madrid svakako nije. Kad se sjetim mucenja i u dvorani stvarno ne vidim kako ce ga dobiti. Ako ga i dobije ima da ga iscijedi samo tako.
                      sigpic

Comment

• David Novaka?
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nisi mi odgovorio.. jer tih 3:0 (ako izuzmemo lažnu madridsku šljaku i Novakovu pobedu 2011.)... odigrale su se..2004.,2007. i 2009. godine.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da, da, David vodi 3:1, najubjedljivija pobjeda je bila u DCu 2009. kad je nekako izgledalo da ce Novak moci da ga dobije, a bas je bio pociscen, vise igrom nego reultatom,
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              3:1 ima David protiv Novaka na sljaci, a na pravoj sljaci 3:0, to Madrid svakako nije. Kad se sjetim mucenja i u dvorani stvarno ne vidim kako ce ga dobiti. Ako ga i dobije ima da ga iscijedi samo tako.
                              2011. u Madidu je bila prava shljaka,koliko se ja sjecam i Djokovic je dobio 2-1.

Comment

• Sabice ga sutra Novak videcete .... Samo da "uhvati" ritam i samlece ga .... Lako je Davidu da bude impresivan protiv Gulbisa sa kojim se nikad ne zna ...
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X