Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steta,ovaj set je izgubljen.Da je vratio dupli brejk to bi bio tezak udarac za Nadala,a ovako nista.Tesko ce Novak ovde nesto da uradi,totalno je van sebe ne znam zasto.

Comment

• Olako je Novak ispustio 40:0 na Rafin servis. Mozda ga to kosta meca.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
        Steta,ovaj set je izgubljen.Da je vratio dupli brejk to bi bio tezak udarac za Nadala,a ovako nista.Tesko ce Novak ovde nesto da uradi,totalno je van sebe ne znam zasto.
        Kako zasto?
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Zna se zasto, samo nadala sam se da ce ipak uci u mec koncentrisan...

Comment

• Zbog onakvog starta ode prvi set.. šteta..
            baš sam danas totalni pesimista..
            Originally posted by gokara
            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Nemoj niko ništa da mu zameri, ovo je jače od njega.

Comment

• Iznenadi me Rafa, bio sam totalni pesimista

Comment

• Ко добије први сет, губи меч!!!
                  sigpic

Comment

• Kasni Novak konstantno za pola koraka-korak na ove kratke loptice koje bi FHom morao zakucati...nema taj osjećaj za napad...nema eksplozivnosti dovoljno

Vjerujem da će svejedno do pobjede

Comment

• Samo polako , daleko od gotovog

Comment

• Nadal manje losiji od Novaka inace los mec za obojicu.

Comment

• Da bar Rafa odlicno igra pa ajde...ali ovo je bas bila velika prilika da se uzme titula
                          11 winnera/17 UE za Novaka u prvom setu

Comment

• Strasna FH paralela je izvukao Rafa na 15-15 u ovom gemu Gotov je prvi set, ostaje da doradi posao, vidjecemo dali je sposoban bez da oscilira, kao u prethodnim mecevima.
                            OVAKO

Comment

• Pomislio Rafa da se Novak vraća i malo se uzdrmao, ali Novak ga vratio nazad od 0-40.

Comment

• Биће боље следеће године...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X