Originally posted by Stefan-kobe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Madrid 2014
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostDa oce ovaj Kei vise da sredi fizicku spremu ili da bar ne izbaca ljude koji bi igrali u zavrsnici. Ne moze profesionalni TOP 10 teniser da veze dva teska meca. Strasan sportista.
Ali kao da je od stakla napravljen...pitanje je dal se može to ikad popraviti
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostUvijek vjerna Rafina armija, nova masters titula. Bravo
Sent from my HTC, posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPo teniskom znanju bi vjerovatno on trebao biti novi No.1...mimo VTe..pod pretpostavkom da Andy nikad neće biti prvi...bolji je meni od igrač od Dimitrova...
Ali kao da je od stakla napravljen...pitanje je dal se može to ikad popravitisigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostNe zasluzuje titulu, profesionalni TOP 10 teniser prije svega treba da je fizicki pripremljen da izdrzi meceve. Nije on dijete vise. Stvarno je red da se uozbilji jer upropasti svaki drugi turnir.
Bojana mi smo celu nedelju tu, ne znam o cemu govoris da se Rafini navijaci tek sad pojavljuju.Ja suprotno mislim, da se neki Novakovci i Fedovci danas "iznenadno" pojavili kada je gubio Nadal.
OVAKO
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKad bi gledali suvi talenat slika bi bila mnogo drugacija od sadasnje, ali je stvarno smijesno da ne moze dva meca teska da veze, to je nedopustivo. Sta bi radio da mora da igra mec od sest sati protiv Nadala
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostVezao je ove godine u Majamiju- mec sa Ferrerom i Federerom. Ali onda predao
Ovo se ne desava slucajno, jednostavno nije dovoljno spreman za ovaj nivo i to treba da popravi posto sve ima da bude strogi vrh.sigpic
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostTreba da se zviždimisliš li da je to sportski?
Originally posted by Damir View PostAmer Delic vs Novak Djokovic,pogledajte poen na 2:6 4:3 15:30.Toliko o "kulturi".Hvala
Originally posted by SonjaFan View PostVezao je ove godine u Majamiju- mec sa Ferrerom i Federerom. Ali onda predao
Tapatalk PRO & S4
Comment
Comment