Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SonjaFan View Post
    Koja odvratna publika
    Mnogo su odvratni zato jer navijaju za najvecu sportsku ličnost, u svom glavnom gradu, u finalu

Comment

• Nemoj uzimati titulu Nisikorija molim te, ovo je tragicno Zasluzio je covjek.
      OVAKO

Comment

• Originally posted by Nesic View Post
        Kei-a cimaju leđa na isto mesto ko i mene
        Nije nego je istegao guzni misic. Isto kao ja. Jedna od najnezgodnijih povreda kad je muskulatura u pitanju.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Comment

• Zbog kulture

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
            Mnogo su odvratni zato jer navijaju za najvecu sportsku ličnost, u svom glavnom gradu, u finalu
            Ne. Odvratni su zato sto konstantno prekidaju igraca u toku servisa, odnosno izmedju dva servisa aplaudiraju. Odvratni su jer zvizde na svako obracanje Nishikoria sudiji i konacno odvratni su svaki put kada se provjerava trag oni zvizde!
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
              Nije problem u tome što oni navijaju za Nadala, problem je u načinu na koji to rade
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• krenuse kola nizbrdo

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                  Ne. Odvratni su zato sto konstantno prekidaju igraca u toku servisa, odnosno izmedju dva servisa aplaudiraju. Odvratni su jer zvizde na svako obracanje Nishikoria sudiji i konacno odvratni su svaki put kada se provjerava trag oni zvizde!
                  Spanci bogovi, kakva atmosfera

Comment

• Eto cigani iz publike odradiše što ovaj nije mogao na terenu

Comment

• Zanimljivo je kad ljudi koji ovdje dodju da navijaju protiv nekog govore o fairnessu.

Comment

• ...bas mi je zao
                        Inace navijam za Kei-a jer mi se mnogo sviđa njegov tenis. A i simpatican je. (#akonekopita)

Comment

• Steta sto je Kei povredjen, inace bi ucutkao ovu publiku...

Ali Nadal je ziv ocaj, nadam se da ce Djokovic biti zdrav u Rimu, a posebno u Parizu

Sent from my HTC, posto mi se moze
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Publika je vikala Nishikoriju kod kriticnih udaraca. To nije u redu.

Ali to je sporedno. Nishikori ce da izgubi jer nije vjerovao u sebe kad je bio na domak pobjede.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                              Tako treba svugdje da se zvizdi kad domaci tenisac igra finale, bogovi atmosfere, samo Francuzi mogu još jače

Comment

• 2.set

Comment

Working...
                                X