Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma Nadal se zvanicno vratio Bice sad sve bolji i bolji.. :0 Do kraja Madrida ce naci onu skoro perfektnu igru, u Rimu i na RGje to to
    link

Comment

• Pa zar je neko ozbiljno mislio da on nece naci formu na sljaci?
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Tomas je isuvise "kruta masina" da bar moze malo da unese neizvesnosti u mec
        Rafa , sa povremenim vrhunskim potezima, pravi stimung u gledalistu
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Berdih je neviđeni mulac (kad moram tako da ga nazovem) nije mi jasno kako ne može jednom da stisne zube i izađe na teren ko muško majku mu, može on samo problemi u glavi su veći od pameti
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Titula ovdje ce pravo leci i utabat ce put ka povratku u staru formu, hajdee

Comment

• Titula ovde ce mu svakako dobro doci, ali da ce da ga vrati na staro, nemojmo se zajebavati, bice ovo jedna od laksih osvojenih za Nadala, a ja ne vidim nekog ozbiljnog rivala za koga ce posle turnira moci sa ponosom da kaze da ga je pobedio... Tako da je ova sezona sljake jedna od najneizvesnijih i dalje ...
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nista ovo ne mora da znaci ali ima seriozne znace na onog starog, pravog Nadala. Brilirao je danas, unistio je u potpunosti Berdiha, konacno i Fh paralela

Titula ovde ce mu svakako dobro doci, podice mu samopouzdanje i to znatno pred RG-a. Rekao sam i posle meca sa Monaka, kod Rafe problem je bilo samopouzdanje i nista drugo. Pogledajte kako on sada veruje u svoje udarce, kako sve pogadja i kako tera protivnika do ludila. Odnos W/UE 24/14 sto je sjajno! U niti jednom trenutku nije mu dao sansu na Berdiha, bukvalno ga je razmontirao.

Vamos majstore
                Last edited by Stefan-kobe; 09-05-14, 16:38.
                OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Titula ovde ce mu svakako dobro doci, ali da ce da ga vrati na staro, nemojmo se zajebavati, bice ovo jedna od laksih osvojenih za Nadala, a ja ne vidim nekog ozbiljnog rivala za koga ce posle turnira moci sa ponosom da kaze da ga je pobedio... Tako da je ova sezona sljake jedna od najneizvesnijih i dalje ...

I odloziti vracanje Djokovica na no.1 mjesto a znamo koliko to njemu znaci

Comment

• Bome izradih se sto tipovah na Giralda
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Polako tek su poceli,strasni su udaraci obojica i u odlicnoj su formi...bice dobar mec.Mnogo volim da gledam igrace kojima se ne znam dal im je bolji forhend ili bekhend.
                      Last edited by DejZ; 09-05-14, 16:57.

Comment

• E jebiga, bilo je lijepo dok sam imao 7 od 8 pickova
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Taman sam se ponadao da ce Hiraldo da "zakuva" mec, ali

Comment

• Sutra protiv Aguta, mislim da ne bi trebalo da ima bilo kakvih problema, max dajem 4-5 gemova Aguta, jer njegova igra totalno odgovara Nadala. On nije neki napadac, a na sljaci ako ne napadas protiv Nadala nemas puno sanse da uzmes vise od nekoliko gemova. Rafa najvise voli one koje hoce da udju u razmene sa njega, i tu ih hvata u masinu i razbija ih.
                            OVAKO

Comment

• Puno ocekujem od meca. Gulbis ima velike sanse, ali navijam za , neunistivog, Dasa

Comment

• Ana
                                Dobro je sto nisam gledala mec...

Rafi ce biti ozbiljan protivnik u finalu- Gulbis, Nishi, Ferrer...svako od njih trojice bi imao sansu. Nadam se da ce to biti Nishi

Comment

Working...
                                X