Michael Johnson.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Zagonetna ličnost
Collapse
X
-
Comment
-
Ako ti se ne da , ja cu:
Igrac koji je u posljednjem prelaznom roku promijenio klub , ali ne i ligu .. Prije par mjeseci izjavio je : Igraci iz Premiershipa dobijaju poziv u reprezentaciju , u kakvoj god formi bili , a ja ne mogu da dobijem poziv iako igram konstantno .
Nakon sto je presao u taj novi tim , dobio je poziv u repku i odigrao 45 minuta u zadnjoj prijateljskoj utakmici ..
??
Comment
-
-
Posto sam ja pogodio malopre, red bi bio da ja postavim, i evo ga. Mnogo su vam lake zagonetke, mora nivo tezine da se poveca.
Igrac koji igra na poziciji levog beka, poznat po svom raznornom sutu. Igrao je u tri razlicite lige petice (znaci liga petice ko ne zna La Liga, Premier, Bundes, Seria A, Ligue 1), od toga nastupao za 4 kluba koji su iz top5 liga, od kojeg za dva u jednoj istoj ligi petice. U jednom od ta dva kluba se i proslavio kao bek i postao poznat, a i dan danas igra u ovom drugom klubu u toj ligi. Karijeru poceo van liga petice u klubu koji je iz njegove drzave, a za svoj nacionalni tim ima najvise nastupa u istoriji te zemlje. Igrao dva finala LS, jedno je osvojio, a uzeo je i jednu ligu, uz dva kupa, naravno sa razlicitim klubovima.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Karijeru je započeo sa 18 godina u Japanskoj Džej-ligi. Nakon Svetskog prvenstva u Francuskoj prešao je u Peruđu za četiri miliona dolara, time je postao drugi Japanski igrač koji je zaigrao u Seriji A. 2000. godine je prešao u Romu za 29 miliona dolara, odmah pri dolasku dao je veliki doprinos osvajanju skudeta. Najbolju utakmicu je odigrao na dele Alpiju protiv Juventusa, gde je ušao sa klupe i zamenio Totija.
Comment
Comment