Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA 2013/14 - 23. WEEK (7/4 - 13/4)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kakva utakmica sinoc izmedju Portlanda i GSW-a, pravi preview za ono sto nas ocekuje. Warriorsi definitivno igraju najzabavnije meceve ove sezone, nema sumnje da ce tako biti i u Playoffu.
Veceras Phoenix igra utakmicu sezone sa Memphisom, ako izgube to je to sto se tice Playoffa.
Btw, mrzi me da otvaram novu week temu za ova tri dana, tako da neka ostane ova za to.
I za kraj, jedna vest vezana za Blazerse - Damian Lillard potpisao ugovor sa Adidasom vredan 100 miliona dolara!sigpic
Comment
-
Nema veze, ocekivanja pred pocetak sezone su daleko premasena.Ja sam sve u svemu zadovoljan sezonom(jes da sam u vrh glave pogledao 20-25 utakmica), sledece bi vec trebalo da se puca na PO.Tezak posao ih ocekuje u offseason,a sem Dragica, Erika i Markifa za druge ne bih rekao da ce sigurno biti tu sledece sezone.Najvise sumnjam da ce to biti Grin i Markus Moris kojima je porasla vrednost i mogao bi Rajan to da iskoristi u trejdovima.Pridodas tu tri pika iz prve runde i zabava moze da pocne.
Edit:Jedna od mojih zelja je da se vrati Merion ako ne mogu vec da dovedu Hejvarda.Last edited by Ricma; 15-04-14, 10:16.
Comment
-
Meni je najviše žao zbog te velike razlike u kvalitetu ekipa izmedju konferencija. Atlanta koja ima 10 pobeda manje od Finiksa će igrati u plejofu... Ponovo kažem šteta. Onaj poraz od Lejkersa im nikako nije trebao. Napravili su veliku stvar kasnije pobedama nad Oklahomom i Portlandom ali su pali u glavnim utakmicama za to poslednje mesto. Ponovo, svaka čast ekipi, biće uzbudljivo leto, a sledeće sezone povrata plejofa u Arizonu i graš škorpijaOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Bolja ekipa ide dalje. Kako je samo Memphis zatvorio napadacke opcije Phoenixa,
posebno u 1/4, gde su ih sveli na 11 poena u prvih 11 minuta. Druga cetvrtina
takodje odlicno odigrana, jedino im je pala koncentracija pred kraj. Memphis pruzio
klasicnu plej-of utakmicu, dok se Phoenix nije mogao snaci u tom sporijem ritmu.
Memphis jako dobro igra low-high post u kombinaciji Randolph-Gasol, plus sto su
sa Millerom dobili sjajan spread u napadu (nocas gadjao 5-6 van linije za tri poena).It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
Comment