Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA 2013/14 - 22. WEEK (31/3 - 6/4)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Rondo9 View PostJesu Spursi prejaki, ali ono sto su Pacersi odigrali sinoc je sramota. Mogu da zaborave na prednost domaceg terena u seriji sa Majamijem.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostIndijani je finale Istoka maksimum, oni bolje od toga ne mogu.Sampionska ekipa ne bi sebi dozvolila da joj se odjednom desi veliki pad u jednom mesecu a da su do tada briljirali.Skor im je mislim u martu 8-10.sigpic
Comment
-
Ispostavice se da je prelomna bila utakmica sa Lejkersima pre neko vece.Tu su trebali da dobiju.Nista gori od njih nisu bili Klipersi.Bice bolje sledece sezone, sada da vidimo sta ce ludak od GM-a(u pozitivnom smislu naravno) da uradi na draftu i kog ce FA dovesti kao i da li ce Bledsoa i Fraja zadrzati.Last edited by Ricma; 04-04-14, 16:46.
Comment
-
To sam i ja procitao pre dva meseca, samo za sada nema ekstenzije.Verovatno ce da se saceka kraj sezone, pa da sumiraju.Gledace njega da zadrze, a i povreda koju je imao mu je spustila cenu.Nemam ideju koliko bi mogao da dobije nadam se samo ne preko 13 miliona dolara.
Comment
Comment