Jel prati neko ovo muceno SP?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Atletika
Collapse
X
-
Pratim i ja i uzivam.
Dusko Korac objasnjava nas najbolji komentator ubedljivo....
"Budzet atletskog saveza iznosi i koliko pola mesecne plate kvazi fudbalera rezerviste na klupi Partizana koji jedva izdrzi da trci 50 minuta i onda pocne da se davi"
Bolt ovo lagano resava....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPratim i ja i uzivam.
Dusko Korac objasnjava nas najbolji komentator ubedljivo....
"Budzet atletskog saveza iznosi i koliko pola mesecne plate kvazi fudbalera rezerviste na klupi Partizana koji jedva izdrzi da trci 50 minuta i onda pocne da se davi"
Bolt ovo lagano resava....
Šta sve ne izlupeta čovek. Mnogo kenja brate, jeste govori on i istinu koliko-toliko ali da je kenjator jeste!
Ali nasmeja me propisno kad reče, "od koga je ono izgubio partizan beše, od ugostiteljsko-konobarsko-ribarskog tima"!!! Objasnio čovek
Ali mislim da je Evandra spomenuo minimum 10 puta. Čovek je neupućen, ima mnogo gorih od Evandra ali razumem šta je hteo da kažeIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ima prenos oko 12h valjda
Al on je meni legenda, ne boji se da kaze sta misli, zna covek toliko podataka, duhovit je i bas mu lezi da prenosi Atletiku, Odbojku, Ski Skokove i Plivanje...
Za vecinu stvari koje je rekao je bio u pravu, msm uslovi u kojim nasi atleticari treniraju su ocajni al bitno je da mi imamo kucu fudbala....
Secam se pre jedno par godina kada je bilo evrposko cini mi se u Oslu, takmicenje u skoku u vis ili je bio sedmoboj za zene i onda Dule Korac stupa na scenu " Pogledajte samo ovu svedsku lepoticu Emu Green, steta je videti ovako lepu devojku uplakanu, devojku koja na sebi nema trunke hemije ili neceg vestackog, bori se samo sa adutima koje joj je majka priroda dala, devojka koja reklamira donji ves mnogih poznatih proizvodjaca, devojka dugih i glatkih nogu koja reklamira bikini i ostalu opremu za plazu izgubila je nazalost danas svaku sansu da osvoji medalju"
Dudas ima dobre sanse da se bori za bronzu, bio je danas odlican u skoku u vis, Bolt sprdnja kao i uvek, a one Kenijke ludilo....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Jel ima jutarnjeg programa na ES-u i kad pocinje???Korac smara ponekad i totalno je van prenosa i cesto preteruje,ali kako je ispljuvao b92 tokom Geteborga 2005.zbog cega je ako se ne varam i zaglavio u zatvoru.
Bolt ce da ih oduva,ne znam ni zasto trce
Comment
Comment