jbt koji snijeg jutros u Podgorici,ovo se ne pamti...znaci onaj od skoro je smijesan u poredjenju sa ovim,i to i dalje plasa! znaci bolje da sam uzeo hleba i za sjutra,ko zna sto ce sjutra bit auuu sveta majko,dobra uvertira za smak svijeta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View Postjbt koji snijeg jutros u Podgorici,ovo se ne pamti...znaci onaj od skoro je smijesan u poredjenju sa ovim,i to i dalje plasa! znaci bolje da sam uzeo hleba i za sjutra,ko zna sto ce sjutra bit auuu sveta majko,dobra uvertira za smak svijetaJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Imam problem sa forumom. Hocu da @Miko posaljem poruku, ali mi kada kliknem na Submit izbacuje gresku. To se desava u bilo kom browseru i sa bilo kojom temom.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Duka View Postjbt koji snijeg jutros u Podgorici,ovo se ne pamti...znaci onaj od skoro je smijesan u poredjenju sa ovim,i to i dalje plasa! znaci bolje da sam uzeo hleba i za sjutra,ko zna sto ce sjutra bit auuu sveta majko,dobra uvertira za smak svijetaEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinsasam vido
jebiga
neznam desumi oci bile
I lepo ti kaem nocaske,
ima zeka dizgine, al džaba ti krečenje
ovi usramerikanci, mameimga
vajda vidoše kako zeka čuva kolenicu, pa
sve posred u njuga, jel pogađali.
svarno, bre vi jel, ovaj kako se zovete?
daa bre, Ribić i ovaj što je od buta, ovaj Brajkan
ma nea veze, Mirka će sa' dima drva za dokraja
kijameta, ai šire
sa FB: piše Mirka komšike,
e a šo su čvarci, prse da poliže zekaLast edited by Torima; 11-02-12, 20:47.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostAli najjace je ovo, visok sam 1.90 cm, a kada izadjem ispred kuce osjecam se kao patuljak pored ovog cuda od snijega
Inace, devojke, pogotovo vi iz Bg-a, treba mi cvet Kala se zove, da li znate u kojoj cvecari ima da se uzme i jos nek info, sve dobrodoslo, pa posaljite mi na pm ako znate nesto o tom cvetu, gde uzeti, da li to uopste moze i da se kupi sad i sl.
Comment
-
@ Seoski Ako ovo za kale nije neka fora, imas ih u svakoj cvecari, trebalo bi da ih ima i sada...uzimaju se na komad, pa koliko hoces(neparan broj), bele su boje i 99% riba se lozi na to cvece.. zapravo sve ribe ovog sveta osim mene.. Saznaj koju boju najvise voli pa neka u toj boji budu oni ukrasi sto ih stavljaju pride, i ne preteruj sa njima. Eto, nadam se da sam pomogla.....
Comment
-
@Seoski
Ma kakva Kala, uzmi joj Tatulu, odusevice se. Veruj bratu na rec."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment