Ma nas najbolje ukinuti....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Treba mi pomoc , ako iko zna sta je , bilo bi lepo kada bi pomogao , nece ni jedan USB da mi otvori ,uvek ovo izbacuje , kad formatiram , izbaci da nije u stanju da formatira ;)
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Imam 4 USB-a , ni jedan ne moze , kontam da nisu pod virusom , odem sad uzmem novi od 4GB i ni on nece , ovo su ss sa ovog novog , nisam ranije primetio da se desavalo ,zadnji put sam USB koristio pre 10-ak dana
Originally posted by Vladan View PostKako ti se komp do sad ponasao?Je li bio u stanju da prepozna flesku i da udje u nju ili je bilo povremenih padova i negodovanja?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nista ne gubim ? jedno 15-ak epizoda serije tj reazlicitih plus 5 filmova ... Ma odnecu sutra kod majstora , zavrsice mi za 2 sata ;) ... Taman dok sam kod doktora, moram ici raditi neke nalaze za sledecu sezonu (citaj tenis )Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment