Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostTrazices na sudu da ti plati put tu da Brazil.
Ljudi slobodno me vredjajte, cak je i pozeljno i to po verskoj, nacionalnoj, navijackoj osnovi, bitno da je uvreda
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Indigo ma boli nas briga idemo mi u Brazila covjece.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostBahanalije, prava rec. Bio bi ti odlican pisac.
Nesto slicno Paulu Koelju i knjizi "11 Minuta"... Ako verujes da je Brazil cudo, cuda ce ti se i desiti.
Idemo sinak svi grupno samo da me neko uvredi i put pod noge...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Evo ovako,nadam se da se neko nece bez potrebe uvrediti.
Ljudi,jel shvatate vi da je Miko jos uvek dete i da je nezreo?Ostavite ga na miru,dosta je podjebavanja,sta vam znaci da podjebavate dete?!
A ti Miko o'ladi malo,vidis da si se svima popeo na...razumem ja da ti hormoni rade kao Indigu ali obuzdaj se malo...Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostEvo ovako,nadam se da se neko nece bez potrebe uvrediti.
Ljudi,jel shvatate vi da je Miko jos uvek dete i da je nezreo?Ostavite ga na miru,dosta je podjebavanja,sta vam znaci da podjebavate dete?!
A ti Miko o'ladi malo,vidis da si se svima popeo na...razumem ja da ti hormoni rade kao Indigu ali obuzdaj se malo...
Comment
-
@LBJ
Jesam stariji samo malo od njega,ali razliku valjda i sam vidis ne zelim da kazem da je on debil ili tako nesto,samo je malo nezreo(kao i vecina u njegovim godinama) i to je to.
U pravu si,pre svega on treba da smalaksa.Da skine ovo sa avatara a potom da smiri hormone i ne provocira sve okolo.
Ja samo zelim da se ova situacija smiri jer stvarno malo glupo izgleda podjebavati klinca...Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment