[/quote]nee ne volim plavuse..poneka plavusa moze proci al ih nesto i ne volim ... brineta .. ;D ;D pa ja sam 95. godiste i mogu samo sa 1 god starijim 94 jer me starije ne privlace nesto puno .. a mladje onako .. ni one nestop puno..al zavisi..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: TADBAS SPAM!!!
[quote author=Dr.Infinity link=topic=1649.msg104838#msg104838 date=1257969282]
Ne,dobra devojka,odbojkasica..Moje godiste...fensy riba D
[/quote]
Posto smo zakopali ratnu sjekiru,da te i ja priupitam nesto ;)
Kako se zove?
Koliko je visoka?
Je li lijepa(ali objektivo)?
Ide li sa tobom u razred?
Koja joj je omiljena boja?sigpic
Comment
-
[quote author=Vladan link=topic=1649.msg104862#msg104862 date=1257970317]
[quote author=Dr.Infinity link=topic=1649.msg104838#msg104838 date=1257969282]
Ne,dobra devojka,odbojkasica..Moje godiste...fensy riba D
[/quote]
Posto smo zakopali ratnu sjekiru,da te i ja priupitam nesto ;)
Kako se zove?
Koliko je visoka?
Je li lijepa(ali objektivo)?
Ide li sa tobom u razred?
Koja joj je omiljena boja?
[/quote]Zove se Masa preziva Vitorovic...visoka je 1,80-81...ja sam 1,85 ...Pa meni je slatka..ima zelene oci ? ..NARAVNO DA NE IDE SA MNOM U RAZRED..to za boju ne znam.... 8)
Comment
-
[quote author=Dr.Infinity link=topic=1649.msg104870#msg104870 date=1257970621]
Zove se Masa preziva Vitorovic...visoka je 1,80-81...ja sam 1,85 ...Pa meni je slatka..ima zelene oci ? ..NARAVNO DA NE IDE SA MNOM U RAZRED..to za boju ne znam.... 8)
[/quote]
Au ne znas joj omiljenu boju,pa ja nisam siguran da ste vi u vezi :-\sigpic
Comment
-
[quote author=Dr.Infinity link=topic=1649.msg104877#msg104877 date=1257971015]
Covece juce smo se tek smuvali...I nije to kao kod tebe ti vec 20 i kusur godina i da to bude maximalno ozbiljna veza..Mi jesmo u vezi .. Ali ono kao klinci normalno....
[/quote]
O cemu pricamo dok lutamo
u predvecerje gradom?
U stvari:mi samo cutimo...cutimo
i gledamo se kradom.
U stvari mi se u sebi pitamo
nesto sto nikom nije jasno.
Sanjarimo i skitamo...skitamo
i katkad smrknemo glasno.
A kad se nebo skoro vec smraci
i od svetiljki grad pozuti
odjednom znamo sve sta znaci
to sto se ovako cuti.
U stvari mi to u sebi slutimo
reci narasle u bezmerje,
pa nam je dosta i da cutimo
i lutamo kroz predvecerje.
Mika Antic
Comment
-
[quote author=Dr.Infinity link=topic=1649.msg104877#msg104877 date=1257971015]
Covece juce smo se tek smuvali...I nije to kao kod tebe ti vec 20 i kusur godina i da to bude maximalno ozbiljna veza..Mi jesmo u vezi .. Ali ono kao klinci normalno....
[/quote]
Kao klinci,sta ti to znaci,pojasni!!!
sigpic
Comment
-
Pa znas mi smo u vezi vidjamo se... A to da ja znam koja je njoj omiljena boja i to ostalo nista..Nije to ljubav kao izmedju tebe i Jinxy nego onako Ona se meni svidja ja se njij svidjam..tras-boom..Mi u vezi ..eto znas kako to ide...Dop preko fona..nasli se pricali smuvali se sad smo zajedno dok mi ne dosadi... to se cak i ne moze nazvati PRAVOM VEZOM al ja to jos vise volim
Comment
-
[quote author=Dr.Infinity link=topic=1649.msg104890#msg104890 date=1257971408]
Pa znas mi smo u vezi vidjamo se... A to da ja znam koja je njoj omiljena boja i to ostalo nista..Nije to ljubav kao izmedju tebe i Jinxy nego onako Ona se meni svidja ja se njij svidjam..tras-boom..Mi u vezi ..eto znas kako to ide...Dop preko fona..nasli se pricali smuvali se sad smo zajedno dok mi ne dosadi... to se cak i ne moze nazvati PRAVOM VEZOM al ja to jos vise volim
[/quote]
Ja to ne mogu da razumijem,ali uopste ???
Vidjas se s Masom,moze se reci zabavljas se s Masom,a ne znas joj omiljenu boju,a onda kazes da ces se vidjati s njom dok ti ne dosadi ???
Pa zasto tako razmisljas,mozda je Masa ona prava,za cijeli zvot
sigpic
Comment
-
Da Vladane al ja sam suvise mlad i imam puno obaveza..Nego sam bolestan pa me sad vidjate na forumu...a i ne ide se u skolu..a inace kad skola krene non stop ucim :S i 5 treninga nedeljno(nekad 4 treninga) i utakmica u subotu i nedelju...Ja nemam vremena za ljubav i ostale stvari..:/ mozemo se vidjati posle skole svaki dan je odvedem iza skole ......................Ona zivi blizu skole i mi odemo iza tamo ......(GOLD MOZDA ZNA GDE JE TO,SKOLA STARI GRAD A NEKADA SE ZVALA BRACA JECMENICA ILI AKO TI LAKSE IV OSNOVNA)..vidimo se u subotu uvece i to je to...
Comment
Comment