aj se dogovorite vise sta su informacije a sta dezinformacije i dve teme i ko sme da otvara i ko ne...i takoooooooooooooo...........:zev:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sve je jasno ko 🌞 a ko otvara, otvorice, ima vremena 🥁sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sto bi reko moj deda...kad porastes kasce ti se samo
Sto da lupas svoju glavu nepotrebnim informacijama...
A sto se tice postovanja, lepo sve pise i u Pravilniku, koji naravno nikad niko ne cita, niti je ikada... nije preporucljivo pisati post za postom za neko kratko vreme tipa u nekoliko min, jer imate Edit post gumb i lepo ispravite ako imate sta jos da dodate bas za tih nekoliko minutica...OSIM u live temama. Tamo se ipak podrazumeva da takvo pravilo ne vazi.
A i ako neko pise u van-live temama post za postom, nece mu to niko uzeti za zlo, naravno, osim ako ne radi bas mnogo cesto.
Etosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Niko te ne vredja pobogu, samo ni ja ne znam ko otvara temu, niti je to uopste bitno u ovim trenutku. Do 1.jula ima fore, tj koji dan ranije.
A to sto neko mozda smatra da je Pravilnik humoristicki almanah, tako ti neki i prolaze ko u komedijama, doduse lose produkcije.sigpic
Comment
-
Ko na kraju otvara Vimbldon 2019?
Indigo?
Jokere?
Dogovorite se, pa bi moglo i malo ranije mozda, ima sve vise materijalasigpic
Comment
-
Posto on mora da se tera i ganja pitacu ga, ipak ima pravo prvenstva
A ti budi spreman ko zapeta puskasigpic
Comment
-
Ovako stvari stoje.
Indigo je rekao da ako do subote ne otvori W, moze neko drugi da se prihvati posla, a ja verujem iskreno u njega da hoce te tako Jokeru, bices spreman za svaki slucaj, ali mozemo recimo da te rezrevisemo za USO, a sta kazes?sigpic
Comment
-
Nazalost ne mogu da stignem. Tacnije govoreci, nemam vremena da to uradim na nacin kako bih zeleo i koji bi bio zadovoljavajuci. Ne volim da bilo sta radim polovicno tako da bi bilo dobro da otvori Joker.
Ja cu otvoriti Cincinati ili ShanghaiThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment