Da zivim u Americi i da sam Amerikanac tacno ne bih glasao ni za jednog od ove dve iako bih Trampa gotivio, oba izbora su losa i to je samo pitanje gde ce da zavrsi loptica.Da li u SAD-u ili ostatku sveta?Koga god da bih izabrao, pokajao bih se 4 godine kasnije i to ne bih smatao malim promasajem nego velikim.Tramp po pitanju dosta stvari zvuci bolje od Hilari i generalno zabolelo bi me za vecinu njegovih ekcesa koje napravi, a i generalno mediji jedva cekaju da to objave.Najbitnije je to da bih se pribojavao svoje egzistencije ma koliko god to zvucalo cudno.Dovoljno se vec sada desavaju sranja, to bi bio jos veci haos kada bi Tramp postao predsednik.Uopste ne mozes da zanemaris cinjenicu kada imas toliko naroda u celoj zemlji, Tramp kad bi postao predsednik bi potpalilo masu.Hilari je vec previse iskompromitovana i zahvaljujuci tome sto sve sto rade mediji ide na njenu vodenicu ce postati novi predsednik SAD-a.Naravno da ne bih voleo to da se desi, zato sto smo mi medju prvima na tapeti.Kod Trampa zna se da su bitne samo 4 drzave:SAD, Rusija, Kina i Meksiko sto meni apsolutno odgovara posto ce nas region sem ako mu neko drugi ne naredi da bude poslednja rupa na svirali.
Jbt, nisam znao da su Sipci toliko prosireni po SAD-u.Tacno ne mozes da stanes na stranu Amera i njihovog projekta zvanog EU.U stvari vecina ne moze, posto mozak cesto resetuju i zaboravljaju dosta bitnih stvari.Mada tako je svuda.
Aki, otvori diskusiju na politiku na tvom blogu kako ovde ne bismo na bezvezan nacin dobijali banove.
Jbt, nisam znao da su Sipci toliko prosireni po SAD-u.Tacno ne mozes da stanes na stranu Amera i njihovog projekta zvanog EU.U stvari vecina ne moze, posto mozak cesto resetuju i zaboravljaju dosta bitnih stvari.Mada tako je svuda.
Aki, otvori diskusiju na politiku na tvom blogu kako ovde ne bismo na bezvezan nacin dobijali banove.
Comment