Pa ne možeš da dodaješ članove koji su ti prijatelji, samo prijatelje možeš.. A ovo za pronalaženje grupe, otvoriš grupu, kopiraš link i pošalješ kome treba i on je otvori kada se ne može ovako pronaći..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostPa ne možeš da dodaješ članove koji su ti prijatelji, samo prijatelje možeš.. A ovo za pronalaženje grupe, otvoriš grupu, kopiraš link i pošalješ kome treba i on je otvori kada se ne može ovako pronaći..
Mogu se dodavati članovi i koji ti nisu prijatelji evo sad sam probao, otvorio sam novi nalog, kopirao link grupe poslao zahtev za pridruživanje i onda na mom nalogu prihvatio tog člana odnosno taj novi nalog koji sam kreirao.
Pomogla mi je ova ideja sa kopiranjem linka, hvala Aleksa
Jel ima neko prevod za film: Pelé: Birth Of A Legend?Last edited by goku; 11-06-16, 15:59.
Comment
-
A šta je u toj tvojoj grupi, mislim čime se "bavite"?
Pošto pominješ i članove koji ti nisu prijatelj, pretpostavljam da nije samo ogovaranje i puko ćaskanje.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA šta je u toj tvojoj grupi, mislim čime se "bavite"?
E sad hoću da ih ubacim u grupu, ali neću da mi gledaju profil, slike, hoću da sačuvam privatnost. FB jako retko koristim, ali neću sad da brišem to što imam zbog njih. Više to pitam zbog budućih generacija.
Comment
-
Aaaaaa sajajnoo! Mogli smo da igramo pogađivke, jest da ne bih pogodila ni za milion godina, al bi bilo inetersantno
Predaješ u školi? Šta? I razredni kojoj godini? A pa piše završni ispit.. pa ti su najgorisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAaaaaa sajajnoo! Mogli smo da igramo pogađivke, jest da ne bih pogodila ni za milion godina, al bi bilo inetersantno
Predaješ u školi? Šta? I razredni kojoj godini? A pa piše završni ispit.. pa ti su najgori
Zato me intersovalo da li možeš da imaš grupu, a da ne budeš prijatelj sa članovima.
Comment
-
U svakom slučaju odlična ti ta ideja sa glavama u kojima trenutno duva promaja i pameti ima, al se čuva za neka kasnija vremena.
Imam u porodici 14-ogodišnjaka, pa znam, sjajan je, sve petice, trenira basket, svira gitaru, šmeker opasan... aliiii braćo i sestre, drugariii... taj puberteeeeeet
Ja ga se ne sećam takvog
Što rekala baba jednoj mojoj drugarici davno... Ana ne znam šta ti je taj pubertet, al mnogo ti je težak.sigpic
Comment
-
Originally posted by goku View PostJesi mislio koji ti nisu prijatelji?
Mogu se dodavati članovi i koji ti nisu prijatelji evo sad sam probao, otvorio sam novi nalog, kopirao link grupe poslao zahtev za pridruživanje i onda na mom nalogu prihvatio tog člana odnosno taj novi nalog koji sam kreirao.
Pomogla mi je ova ideja sa kopiranjem linka, hvala Aleksa
Jel ima neko prevod za film: Pelé: Birth Of A Legend?
Još nema domaći prevod za film, ima samo engleski..
Comment
-
Ma nebito čija je ideja i koliko je stara, prosto je odlična, to sam htela samo da naglasim.... sa njima, u tom uzrastu, pogotovu.
Paunoviću je bilo lakše, em malo stariji, em odgovorniji sigurno.Last edited by miloolja; 11-06-16, 16:55.sigpic
Comment
-
Originally posted by goku View PostFizičko vaspitanje, osmi razred. Mnoge kolege, više u srednjim školama na svojim profilima daju informacije, ali znaš kako, oni imaju po hiljadu prijatelja, mislim deca, i onda se te informacije zatrpaju sa gomilom drugih postova pa ne dođu do njih. Ovako kad napraviš grupu, ja kao administrator dam informaciju, oni odu u nju pogledaju šta ima, nema zatrpavanja postovima, a i čuvam privatnost.
Zato me intersovalo da li možeš da imaš grupu, a da ne budeš prijatelj sa članovima.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostDa moja greška za ovo gore.. Baš imaš dosta posla oko te dečurlije
Još nema domaći prevod za film, ima samo engleski..
Originally posted by miloolja View PostMa nebito čija je ideja i koliko je stara, prosto je odlična, to sam htela samo da naglasim.... sa njima, u tom uzrastu, pogotovu.
Paunoviću je bilo lakše, em malo stariji, em odgovorniji sigurno.
Originally posted by Sandugp View PostPa da, logicno ... i ja sam stalno zaboravljao da ponesem sestar na fizicko. Ali nisam imao tebe, da me bacis kuci po isti. Goks, kralju!Last edited by goku; 11-06-16, 17:35.
Comment
-
Mozes krlaju sve da uradis, mozes i da pozoves likove koji ti nisu prijatelji, a predpostavljam da ti ta eca nisu prijatelji na FB.
Samo moras da ih pronadjes preko imena i prezimena i onda da im posaljes zahtev za grupu.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMozes krlaju sve da uradis, mozes i da pozoves likove koji ti nisu prijatelji, a predpostavljam da ti ta eca nisu prijatelji na FB.
Samo moras da ih pronadjes preko imena i prezimena i onda da im posaljes zahtev za grupu.
Comment
-
Originally posted by goku View PostNe može sa njihovih profila, moraš da odeš u grupu da ih dodaš, a tamo mi se ne pojavljuju u pretraživaču jer mi nisu prijatelji, ali uradiću ono što je Aleksa rekao, pošaljem im link u inbox i onda oni pošalju zahtev za članstvo.sigpic
Comment
Comment