Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Treba biti ponekad i različit od drugih.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ceo Bg je davao imena Pako, Zevs, Mars, Neron i te fore. Meni je realno to glupo daj mu nešto drugačije. Meni se jedan zove Rex i iritira meOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ma realno ili neko nase za sprdnju. Kao sto sam ja davao imena Glupson, Micko ... ili neko mocno (a takvih ima koliko volis pa moze i sama Bojana lagano da pronadje koje joj odgovara).
Moja pokojna baba odavno imala dve macke: Kasandru i Luis Davida .... pa vidite vi to ... aaa.Last edited by Sandugp; 12-04-16, 17:52.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBabaaaa
Fedor!
Bogdajojdusuprosti...sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa Luisa Davida povezala sa fudbalom
Luis David Kontreras covece, a igrao ga cuveni Rios Osvaldo (nije Kolundga, to je neki drugi) - glavni baja Venecuele i svih tih "dole" zemalja.Last edited by Sandugp; 12-04-16, 18:01.sigpic
Comment
-
U našem jezicima ne možeš da zoveš svakog u nominativu.. imamo padeže tako da Rudar otpada ..jedino Rudareeeee
ne sam upoznata, srry, mada za Kasandru znam.Last edited by miloolja; 12-04-16, 18:06.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment