Originally posted by miloolja
View Post
Дамин позив се не одбија, поготову ако има у нику "два о", као ја са "три о"... хахаха... Уф, опет ја "три тачкице", а обећао сам да више нећу (признајем, сад сам намерно!). Пратим вас, ту сам, не брините! Занимљиви сте! Лепо звучите.
*Елемммм, Банета (Пралицу) штитим од неких тежих напада јер је он пре свега врстан тренер, добронамеран је, скроман, ради на себи (мислим, труди се да учи и новинарски део неопходан добром коментатору, јер ваљда је свестан да му то још недостаје, дугогодишњи је то процес - и искуство); међутим, штета за њега јесте, одувек сам то тврдио, чињеница да је предуго био под утицајем веома лошег коментаторског ментора (не бих му име помињао, нити надимак, али општи је мезимац тениске и само тениске публике, званично "најбољи тениски коментатор"; *најновије: не разликује једнину од множине*). То не правда Банета, ни ја му не одобравам, да током коментарисања меча користи надимке, није му то потребно, заиста?! Није баш ни примерено.
miloolja - увек сам на твојој страни(ци), јер ти си увек на страни правописа, завредила си моје поверење, уверила ме у добронамерност, и с посебном пажњом одмеравам све што кажеш. Поштовање се увек подразумевало. Ближи сам твојим ставовима: не приватлук, не интимизирање, не очигледна пристрасност, не самоистицање коментатора, не може коментатор да буде изнад меча итд. ((П. С. подсећам те да није правилно на те..веу рећи "аудиторијум", већ "спектаторијум ~ spectar = екран, аудио = звук) ~ Dragooon мора мало да пецне, то ти је хахаха!))
С посебним занимањем прочитао сам и све што је о овој теми рекао Sandugp, веома одмерено и промишљено, па не могу да не прихватим многе његове ставове, примере, примедбе. Можда бих само нагласио да сматрам да то и када се учини (надимци, мсм) треба чинити само изузетно, управу у случајевима које је он навео - када је реч о најбољима, а надимци им општеприхваћени. Без обзира што сам ближи ставу да не би требало користити надимке, јер тако не остаје места нагађањима која су и довела до ове - занимљиве - расправе.
Comment