Fontanu (na NBG) kod koje blejim u principu prosecno ceo zivot svaki dan 10ak sati, nisam prepoznao na tri slike
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne zna se ko je simpaticniji od njih dvojice ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sta da bude pitanje? Ko ima retardiraniju facu? Ili nesto malo kreativnije??? Da li su simpaticnije Miloseve preduge noge ili Keijeve prekratke?? Or something like that?
Ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati ali ja oybiljno sumnjam u Sonjin kada kaze da su joj Raona i Kei simpaticni ...sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Ma nema sanse, ne da mi se nesto. Ja sam dao predloge ... A reci mi nisu ruzne, verujem da ni jedna nije. Mogu da budu vulgarne, ali to je opet dozirano onoliko koliko ja mislim da je potrebno da bi se naglasilo nesto. Ali naravno mnogo je ovo veliki off da bih sada dalje razlgabao na tu temu.
Ako su joj lepi neka su. Ma nek su oni zivi i zdravi....Last edited by Sandugp; 04-10-14, 09:50.sigpic
Comment
-
Mi pravimo ovog vikenda, dodji kod nas nije skupo
Tj. dodji na neku teglu ajvara, da malo zamazemo na lebaLast edited by Stefan-kobe; 04-10-14, 18:23.OVAKO
Comment
Comment