Originally posted by Niki
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Bože, bože, niču ove pevaljke ko pečurke posle kiše... ova će da peva na svadbi?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
šta se vređaš
Izvinte al prvi put i čujem za nju i vidim je..a nisam komentarisala izgled ... naravno odlučujuće da se tebi i JJ dopada...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Onaj izlapeli Miroslav.. njegovo vreme prošlo, al gura se. Kod njega nemaš više šta ni da čuješ više... Ko još peva? Još neko valjda?sigpic
Comment
-
Ume da peva... ne sumnjam u tvoj ukus... mada umeš da napraviš neki čudan izbor.. ponekadsigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postkao prvo, otkud znas da nije?
a kao drugo, da je hteo da bude skroz privatno niko ne bi imao pojma da se on zeni ovaj vikend...sigpic
Comment
-
-
Originally posted by skeptik View PostVeruj mi, nema muskarca koji nije nervozan kad se zeni. Kad sam se ja zenio meni je to bio najduzi dan u zivotu, a najveca nocna mora oni silni poljubci raznih tetki i baba od kojih polovinu sam tada prvi put video u zivotu. Naravno moja zena je uzivala i sa zadovoljstvom snimala moje "mucenje". Potpuno razumem Novaka.
Zato ti ne trebaju navodnice na mucenje.
Comment
Comment