izgleda da peca stvarno mora da nam organizuje taj kratak kurs
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by bojanaBG View Postizgleda da peca stvarno mora da nam organizuje taj kratak kurs
Ideja je da to bude dva dana (subota i nedelja), sa noćenjem pod šatorom ko želi, ko ne, može da ostane i dan.
Ostaje da vidimo broj zainteresovanih, koliko imamo automobila a sve ostalo u hodu.sigpic
Comment
-
automobil nemam, nemam ni sator, ali sam zainteresovana za oba dana, jer realno, ipak sam ja ovde neki sef, ne smem da vas pustim da ludujete 2 dana bez nadzorahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View Postigrat ćemo prskaj i ja, vi pišite analize
s ajnštajnom ne smijemo, on je trenirao sa Džumhuromsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pošto vidim da niko od mudoracije nema ovaj problem koji naravno ja moram da imam , a Bojana blesi kojekuda, i za mene ne haje... da li normalno pristupate forumu i SK sajtu iz W7? Meni Avast blokira i jedno i drugo i prijavljuje neki malware..Last edited by miloolja; 06-06-14, 12:51.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
o cemu mi pricamo ovde, leva ruka, dvorucni bh, a genije kao Rolehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPošto vidim da niko od mudoracije nema ovaj problem koji naravno ja moram da imam , a Bojana blesi kojekuda, i za mene ne haje... da li normalno pristupate forumu i SK sajtu iz W7? Meni Avast blokira i jedno i drugo i prijavljuje neki malware..
C vitamin, dosta tečnosti, andol po potrebi i da odleži 7 danasigpic
Comment
-
19/20
promasio za francusku stavio sam ukrajina a i mislim da je ukrajina jer francuska ima mnoge kolonije ali se ne nalaze u evropi dok ukrajina nema nijednu
ako racunamo koja je najveca drzava u evropi sa kolonijama to je svakako danskaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Ma odkud vam to za kolonije... kaže lepo površina zemlje te i te u Evropi .
Ko ima virus Peco...SK?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa odkud vam to za kolonije... kaže lepo površina zemlje te i te u Evropi .
Ko ima virus Peco...SK?Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAko se bude išlo tokom Wimbledona na vikend , to znači da mora da se ponese neki prenosni TV...
Osim mobilnih telefona neće biti dozvoljena upotreba drugijeh sokoćala zbog radi kratkotrajnog odvikavanja od istih.
Umesto treperave svetlosti gledaćemo vodu, prirodu ili nebo po želji, a slušati ptice, cvrčke i kreketanje žaba. Vala malo mozak na pašu pustitisigpic
Comment
-
Iskljucivo vikend posle W dolazi u obzir, jer je tada pauza sto se tice ozbiljnog tenisa
Sent from my HTC, posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostPlan je da se dogovorno izabere vikend posle W .
Osim mobilnih telefona neće biti dozvoljena upotreba drugijeh sokoćala zbog radi kratkotrajnog odvikavanja od istih.
Umesto treperave svetlosti gledaćemo vodu, prirodu ili nebo po želji, a slušati ptice, cvrčke i kreketanje žaba. Vala malo mozak na pašu pustiti
Mnogo vam daleko taj vikend, al ajde, vidim da je postignut konsenzus na višim instancama...
Comment
Comment