Originally posted by proudNolee
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by proudNolee View PostZar ne bi trebao da igra sutra
@Seoski Terminator- vidis nisam na to mislila, sad sam burzuj
Kud i pisah za te turnire
Ajde Nole demantuj pesimiste u ovoj barustinisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Imaš neku tezgu gde pevaš i skidaš se možda pred razularenom ženskom masom?
Znači smeta ti 8. mart, ali parice koje ćeš da zaradiš... ne.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sa dva gornja pisanija noto samo potvđuje raznolikost virtuelno stvorenog i realno postojećeg bića.
Teško je i gotovo nemoguće pobeći od realno postojećeg. Ma koliko se trudio da virtuelno stvoreno odudara o realnog, realno uvek ispliva.
Kada se samo malo zagrebe ispod ljušture virtuelnog, ukaze se realno.
A realno nam veli da je u pitanju osećajno i pažljivo biće.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by notorious View PostA sad valja na turneju, da mi je jednom prespavati 8 mart
Sta ces ,ono da odradis podelis cvece a muka ti
Ja sam svim mojim muskarcima zabranila da mi cestitaju a kamoli kupuju cvecesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Svaki dan je dan žena 8 mart je čista glupost koja je izmišljena za one muškarce koji ne znaju da se sjete svojih nježnijih polovina običnim danima, pa im treba podsjetnik!* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment